A második félidőben jöttek a gólok

A második félidőben jöttek a gólok

Győzelmével visszaelőzte a Paksot Németh Richárd és Körhöcz György együttese.

Illés Akadémia U15 – Kecskeméti TE-LA U15 2–0 (0–0)
Illés Aka. U15.: Németh H. – Kopácsi B. (Sabia, 55.), Stefanich, Bodrogi, Koósz – Balikó (Baranyai, 76.), Bolla, Kopácsi Á. – Horváth B. (Bonchis, 41.), Katona (Csörnyei, 80.), Wolf (Takács-Földes, 41.). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerzők: Kárpáti (öngól, 65., 1–0), Sabia (77., 2–0)

Nagy iramban kezdett U15-ös csapatunk és az első öt percben akár kétgólos előnyt is összehozhatott volna, ám Kopácsi Áron és Katona István helyzete is kimaradt. A 18. minutumban pedig Wolf Gergő szerezhette volna meg a vezetést, de néhány centivel a kapu fölé durrantott.

A 0–0-ás állásról kezdődő második félidőt Bolla Bálint ziccere vezette be, de lövését a vendégek hálóőre védeni tudta, a kipattanó labdából pedig Katona István találta el a kapufát. A folytatásban is Radnóti Dániel maradt a főszereplő, mivel több gólnak látszó lövést is hárított. A 65. percben aztán már ő is tehetetlennek bizonyult: Takács-Földes Olivér kapu elé tekert szabadrúgását Kárpáti Ákos csúsztatta fejjel a saját hálójába. A kegyelemdöfést a csereként pályára lépő Sabia Rocco adta meg a kecskemétieknek, aki a 77. minutumban egy 16-oson belüli kavarodás végén helyezett 10 méterről a kapuba.

Végig mi irányítottuk a mérkőzést. Igazából már az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink. Nagyon sokáig csak a gól hiányzott a játékunkból. Nehéz volt, mert az ellenfelünk lényegében csak a védekezésre koncentrált. Elégedettek vagyunk a srácokkal, mert megcsinálták azokat a dolgokat, melyeket az edzéseken gyakoroltunk, és amik ma a győzelemhez kellettek

nyilatkozta a derbi után Németh Richárd vezetőedző.