A második félidőben döntött a bajnokjelölt

A második félidőben döntött a bajnokjelölt

Felcsúton kapott ki az Illés Akadémia U14.

Puskás Akadémia U14 – Illés Akadémia U14 5–0 (0–0) 
Illés Aka. U14: Hajba – Bock (Németh B., 70.), Fazakas (Magadics, 41.), Takács Á., Szalma – Fonnyadt, Molnár B., Módly – Szabó B. (Bujdos, 70.), Orbán (Lakatos, 41.), Ládonyi (Angler B., 70.). Vezetőedző: Körhöcz György.

A bajnoki címre pályázó Puskás Akadémia vendége volt Körhöcz György és Nagy József együttese. Rövid ismerkedés után a hazaiak kezdeményeztek többet, ám az első félidőben a védekezésünkön nem találtak rést, így 0–0-val mehettünk szünetre.

A térfélcsere után 20 másodperc alatt betaláltak a hazaiak, egy eladott labda után bánkódhattunk. Két perccel később egy büntetőterületen belüli rossz labdavétel miatt szabálytalankodtunk, a megítélt büntetőt értékesítették a hazaiak, 2–0. Újabb két perc elteltével ismét jogos 11-eshez jutottak a felcsútiak, ezt is berúgták, 3–0. A hajrá kezdetén két perc alatt újabb két gólt kaptunk, így ma egyáltalán nem sikerült megnehezíteni a bajnokesélyes Puskás Akadémia dolgát.

Sem mentálisan, sem taktikailag, sem technikailag nem tudtunk a mai naphoz felnőni. Bízom benne, hogy a jövő heti osztálykirándulás után már nem lesz más tényező, ami elvonja a srácok figyelmét és a hátralévő két fordulóban minőségi teljesítménnyel fogunk kirukkolni

– mondta a vezetőedző, Körhöcz György.