A második félidő nem a miénk volt

A második félidő nem a miénk volt

Kemény futballt mutatott be a pozsonyligetfalui csapat.

FC Petrzalka U16 – Illés Akadémia U16 6–2 (3–2)
Illés Aka. U16:
Németh B. – Szép, Bolla Á., Molnár L. – Sági, Klement, Hende, Szele – Söptei, Krone, Tóth E. Csereként pályára léptek: Őri K. – Kelemen G., Markó, Tasnádi, Tóth K., Tudor, Szilvási. Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerzők: Sági (5., 0–1), Szele (11-esből, 35., 3–2)

Hiába jutott néhány perc csak a bemelegítésre, a zöld-fehérek szerezték meg a vezetést. Egyéni játék után Sági Marcell talált a hazaiak kapujába. Sőt, újabb lehetőségek adódtak előttünk, ám mindkét ziccerben hibáztunk. Ezt pedig megbüntették a hazaiak, akik pontrúgás után, akcióból és büntetőből is gólt szereztek. A 35. percben aztán Szele Máté tört be a 16-oson belülre, ahol fellökték, 11-es! A sértett értékesítette a büntetőt, így egygólos hátrányban mentünk szünetre.

A hazaiak a térfélcsere után is a párharcokat erőltették, és a szerencsével sem álltak hadilábon: a második félidőben is három lehetőségükből háromszor találtak be, így 6–2-re győzött a Petrzalka.

Mindössze tíz perc bemelegítés után lassan játszottunk, mégis megszereztük a vezetést. A szokásosnál sokkal kevésbé építettük a játékunkat, a gondolkodás nem volt megfelelő, ráadásul a semmiből kaptuk a gólokat. Párharcerősek voltak a hazaiak, az élesség hiányzott ma belőlünk, az egyéni védekezés nem volt jó sem kommunikációban, sem teljesítményben. Láttuk, hogy mit kell még tovább fejlesztenünk, ezért fogunk dolgozni

– mondta Németh Richárd vezetőedző.