A legvégén kaptunk gólt

A legvégén kaptunk gólt

Ikszes meccsen egy lecsorgó labdából találtak be a kispestiek.

Honvéd-MFA U19 – Illés Akadémia U19 1–0 (0–0)
Illés Aka. U19:
Molnár-Végh – Szvoboda, Frák, Bodrogi, Stifter – Zsédely, Mozsár (Horváth B., 90.), Bonyhárd – Udvardi (Bonchis, 51.), Ötvös (Szentkirályi, 90.), Pruska (Kozári, 76.). Vezetőedző: Horváth András.

Az U19-es bajnokság A-csoportjában nüansznyi dolgok döntenek el egy-egy mérkőzést, a küzdelemsorozat nagy részében egy-egy gólnak is óriási jelentősége van. Ezúttal közepes iramban zajlott a találkozó a Honvéd utánpótlás-központjában. A mieink magabiztosak voltak védekezésben, ám a támadóharmadban hiányzott az ötletesség. Igazán nagy helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki. Aztán amikor már mindenki a végső sípszót várta, egy beadás utáni lecsorgó labdából a hazaiak találtak be, így hiába felelt meg a játék képének a döntetlen, a kispestiek gyűjtöttek be a három pontot.

Szervezetten védekeztünk, egy-egy ellentámadásunk pedig veszélyes volt. Igyekeztünk pontrúgások után is helyzetet kialakítani. Felforgatott csapattal, több U17-es játékossal szerepeltünk ma, nyugodt szívvel mondhatom, becsületesen küzdöttünk és nem érdemeltünk vereséget

– mondta Horváth András vezetőedző.