A kerettel nem volt gond

A kerettel nem volt gond

Az első és az utolsó negyedben partiban volt a vendég ZTE együttesével U12-es csapatunk, ám a kettő között egyértelműen a zalaiak domináltak és megérdemelten nyertek 6–2-re.

Illés Akadémia U12 – ZTE FC U12 2–6 (1–1, 0–1, 0–3, 1–1)
Illés Aka. U12.:
Hajba – Reiber, Székely, Győrvári – Molnár B., Módly – Mihók, Németh B., Szalma. Cserék: Schepanski – Orbán. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők: Szalma (1., 1–0), Orbán (78., 2–5)

Még szinte el sem kezdődött a mérkőzés, máris vezettek akadémistáink: egy jobbról érkező beadást Szalma Zétény lőtt 5 méterről a jobb alsó sarokba. Ezt követően aztán szép lassan átvették az irányítást a rendkívül komoly fizikai fölényben lévő vendégek és a nyitónegyed utolsó pillanataiban egyenlítettek is.

A második etapban már egyértelműen az egerszegiek domináltak, akik a 27. percben egy a védőharmadunkban szerezett labdát követően 2–1-re alakították az állást.

A harmadik felvonás volt számunkra a legkevésbé örömteli, ugyanis a vendégek háromszor is bevették az amúgy több nagy védést is bemutató Hajba Botond kapuját, így pedig az utolsó 20 perc 5–1-es ZTE-vezetésről indult.

Ez a negyed aztán eléggé hasonlított az elsőre, mivel ez is 1–1-re végződött. A mi találatunkat Orbán Roland szerezte a 78. minutumban. A 6–2-es végeredményt pedig nem sokkal a lefújás előtt a zalaegerszegi Csalló Noel állította be.

Nagyon jól kezdtünk, mivel egy tudatos letámadás után gólt szereztünk. Így kell kezdeni hazai pályán. Utána viszont a ZTE egyértelműen fölénk kerekedett. Megérdemelten nyertek. Látszik, hogy mi csak két hete edzünk. Kell még idő. Viszont vannak olyan dolgok, amelyek mellett nem tudok elmenni szó nélkül, és ezeket el is fogom rendezni az öltözőben egy-két játékosunkkal

– fogalmazott a meccset követően Tóth Zsolt vezetőedző.