A játéképítésünk rendben volt

A játéképítésünk rendben volt

Nyolc csapat indult a nemzetközi tornán.

A Székesfehérváron megrendezett Summer Opening Cup-on szerepelt az Illés Akadémia U9. A csapatok 6+1-es felállásban játszottak, a tornán mindenki játszott mindenkivel. Egy-egy mérkőzés 18 percig tartott. A meghívottak Ausztriából, Szlovákiából, Szlovéniából és Horvátországból érkeztek. Pados József a Fazekas Benedict, Francsics Máté,  Henc Dénes, Kontics Vencel, Könye Gergő, Sákovics Milán, Czeglédi Dávid, Gál Bertold, Havasi Ábel, Renczes Hunor, Pődör Márk, Németh Bence összetételű keretet játszatta.

A mieink a rendező Fehérvár FC ellen kezdték a tornát, 2–0-ra kikaptunk tőlük. A Dunaszerdahellyel 1–1-es döntetlent játszottunk, az NS Murától pedig 2–0-s vereséget szenvedtünk. A horvát NK Slaven Belupo ellen 1–0-ra nyertünk. A pozsonyi Slovantól 3–0-ra, a Honvédtól egy rendkívül éles meccsen 3–2-re, az eseményt toronymagasan megnyerő bécsi Austriától pedig 8–1-re kaptunk ki. Ez azt jelenti, hogy a hetedik helyen végeztünk.

Az egész napra igaz volt, hogy a játéképítésünk rendben volt. A labdakihozatalt egyénileg és csapatszinten jól megoldottuk. Tetszett támadásban a 2-3 játékos együttműködése. Voltak hullámvölgyek a torna során, amikor nem volt megfelelő a koncentráció. Ilyen erős ellenfelek ellen minden egyes percben topon kell lenni. Ez volt a 25. eseményünk, ezalatt rengeteg tapasztalatot szereztek a gyerekek. Tavasszal ugrásszerű fejlődés mutatkozott náluk! Nagyon fogékonyak voltak minden újra. Köszönöm a gyerekeknek ezt az évet, nagyon sok szép emléket átéltünk, ami mosolyt csalt mindenki arcára. Le a kalappal a srácok előtt ebben a félévben! Büszkék lehetnek a saját teljesítményükre

– nyilatkozta Pados József vezetőedző.