A hosszabbítás hosszabbításában kapott góllal kaptunk ki

A hosszabbítás hosszabbításában kapott góllal kaptunk ki

A kisvárdai találkozón nem érdemelt vereséget az Illés Akadémia U15.

Várda LA U15 – Illés Akadémia U15 1–0 (0–0)
Illés Aka. U15: Kostyák Zs. – Angler J., Hányi D., Pintér, Mórocz (Börczi, 41.) – Sánta, Mihály (Hideg, 68.), Bosnyák Botond – Horváth Á. (Németh L., 55.), Ládonyi (Kiss-Szécsényi, 68.), Csonka. Vezetőedző: Szűcs János.

Szombathelyen egy számunkra rendkívül balszerencsés mérkőzésen 1–0-ra kikaptunk a várdaiaktól, akik a középmezőny legelején tanyáznak és a dobogóra is van esélyük eddig szereplésük alapján.

A mai szabolcsi találkozón abszolút egyenrangú csapatok játszottak, az elsőben a hazaiaknak volt valamivel több lehetőségük, míg a szünetet követően egyértelműen nekünk. Jobban is játszottunk ebben a periódusban, három nagy lehetőség is adódott előttünk, ám az üresen tátongó kapuba sem sikerült betalálni. Aztán a hárompercesre jelzett hosszabbításnál már az ötödikben jártunk, amikor egy védelmi hibából gólt ajándékoztunk a hazaiaknak, akik így 1–0-val begyűjtötték a három pontot.

Rengeteg pozitív dolgot adott a mai mérkőzés. Intenzitásban jót produkáltunk, a párharcokban sem voltunk elmaradva. Nagyon sajnálom a srácokat, akik a mai napon abszolút nem érdemeltek vereséget. Szimpatikus vesztesek voltunk ebben a szezonban sokadjára. Tulajdonképpen mi vertük meg saját magunkat. Azok az egyéni hibák, amelyek eldöntik a meccseket, nem férnek bele! Ha a helyzetkihasználásunk működött volna, akkor nem számított volna a legvégén bekapott gól. Nem dőlünk a kardunkba, mert látványos a fejlődésünk, egyre közelebb vagyunk a nálunk előrébbb lévőkhöz

– mondta a vezetőedző, Szűcs János.