A hónap végén indul az R6 őszi szezonja

A hónap végén indul az R6 őszi szezonja

Véget ért a pihenés az Illés Akadémia Spirit játékosaink és a stáb számára is.

A tavaszi szezon izgalmas küzdelmei után augusztus 30-án elkezdődik a K&H HUNESZ Masters Rainbow 6: Siege őszi szezonja is. A tavaszi eredmények alapján a Nice Gaming és a Cyberium Esport esett ki és a hónap végéig eldől, hogy a másodosztályból ki jut fel a másik hat csapat mellé. Mi egy rendkívül szerencsétlen véghajrával az edzőtáborban harmadik helyezést értünk el. Ezt a következő szezonban megpróbáljuk felülmúlni!

Ennek apropóján változtattunk egy picit a csapat összetételén. A mag megmaradt, azonban egy régi motorossal, Székely „Szikaly” Botonddal közös megegyezéssel szerződést bontottunk, hogy ő is és mi is új utakat fedezhessünk fel. Az ő helyére érkezett csapatkapitány pozícióba az eddig csak epizódszerepekhez jutó, de ugyanakkor brillírozó TRIFT, azaz Lonovics Ábel. Ezen kívül a csapat menedzsere – és ahogy ő hivatkozott magára „Professzionális Edzőmeccs Szervezője” – Barna „Bulba” Kolos is távozott, ő személyes okok miatt. Helyére egy riválistól, az ezüstérmes SG-től érkezett Pierfrancesco „DrScaP” Scala olasz úriember, aki az ugyancsak olasz edzőnkkel jó harmóniában tud majd dolgozni a csapat sikeréért.

Azt gondolom, hogy annak ellenére, hogy nagyon jó csapatunk volt, mindenképp változtatni kellett rajta. Valami nem stimmelt, valami nem volt 100%-os. És ahogy ezt a mellékelt ábra mutatta a 95% nem volt elég az aranyéremre, még úgy sem, hogy a szezonbeli formánk alapján az ezüst- és aranyérmesnél is jobbak voltunk. Valahogy az utolsó pillanatokban, a legnagyobb nyomás alatt mindig hiányzott egy nagyon pici plusz. Most megpróbáljuk más irányból megközelíteni azt az aranyérmet. Hátha most sikerül… Mindkét addíció a csapat előnyére fog válni. Még úgy is, hogy a búcsúzó Bulba és Szikaly is nagyon sokat tettek hozzá a csapat sikeréhez

– mondta Szabella Olivér, az Illés Akadémia Spirit szakosztályelnöke.

Hajrá IAS!
#IASWIN