A Fradi lőtte az első gólt és nyert is

A Fradi lőtte az első gólt és nyert is

Kevés helyzetet hozó, küzdelmes mérkőzésen szenvedett 2–0-s vereséget a Ferencváros otthonában U14-es csapatunk.

Ferencvárosi TC U14 – Illés Akadémia U14 2–0 (0–0)
Illés Aka. U14:
Varga N. – Angler J. (Grádvohl, 41.), Székely (Hányi D., 41.), Nyári, Papp M. – Hideg, Bosnyák Botond (Bosnyák Bence, 62.), Mihály (Kiss-Szécsényi, 41.) – Horváth Á. (Bogdán, 53.), Sánta (Tóth D., 71.), Börczi (Laczó, 71.). Vezetőedző: Nagy László.

A 20. fordulóból előrehozott mérkőzéssel indította el szereplését a tavaszi szezonban akadémiánk U14-es csapata. A találkozó első perceiben inkább a mieink domináltak, alakítottak ki helyzeteket, de sajnos a vezetést nem sikerült megszerezni. A folytatásban aztán kiegyenlítődött a játék, kisebb-nagyobb lehetőségek ugyan adódtak mindkét fél előtt, de a védelmek jól zártak, gól nem is született, így a félidőben 0–0-ra álltak a küzdő felek.

A második félidő eleje teljesen hasonló koreográfia szerint alakult, ám az 55. percben sikerült egy óriási ziccert kialakítanunk: Sánta Richárd két remek csel után passzolt Bosnyák Botondhoz, aki 11 méterről nem találta el a kaput. A 61. minutumban viszont teljesen váratlanul vezetést szerzett a Fradi. Nem sokkal később pedig a hazaiak megszerezték a második találatukat és végül 2–0-ra megnyerték a két zöld-fehér gárda összecsapását.

Az eredmény miatt csalódott vagyok. Igazából a játékkal és a hozzáállással nem volt probléma. Jó lenne, ha egyszer már nem mi lennénk a szimpatikus vesztesek. Tipikusan az a meccs volt, amelyen az a csapat nyert, amelyik az első gólt szerezte. Ezek sajnos nem mi voltunk. Szerintem két jó csapat találkozott. Masszívan védekeztünk, a kapuk viszont ritkán forogtak veszélyben. Kár, hogy az 55. percben nem tudtuk kihasználni a nagy ziccerünket, így az a Fradi nyert, amelyik az első gólt szerezte

– fogalmazott a mérkőzés után Nagy László vezetőedző.