A 10. percre kialakult a végeredmény

A 10. percre kialakult a végeredmény

Gyors gólváltás után 1–1-es döntetlennel végződött U15-ös csapatunk győri vendégjátéka.

ETO FC Győr U15 – Illés Akadémia U15 1–1 (1–1)
Illés Aka. U15.:
Németh B. – Kiss B. (Szilvási, 72.), Tasnádi Á., Kelemen, Molnár L. (Hende, 41.) – Szücs, Söptei (Sági, 49.), Krone – Virág (Markó, 66.), Klement (Tóth E., 49.), Sipos-Kiss (Szele, 72.). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerző:
Söptei (10., 1–1)

Már a találkozó 7. percében előnybe kerültek a Rába-partiak, akik egy szöglet után találtak a kapunkba. Szerencsére nem sokáig örülhettek a hazaiak a vezetésnek, ugyanis Németh Richárd és Varga Roland tanítványai már a 10. minutumban egyenlítettek is: Söptei Bálint 17 méteres szabadrúgása kötött ki a hálóban. A folytatás kiegyenlített játékot hozott, bár az újabb találathoz inkább a mieink álltak közelebb. Sajnos akadémistáink a támadózónában több rossz döntést is hoztak, így a szünetben is 1–1-re állt a mérkőzés.

A második félidőben egy picivel kijjebb merészkedtek a győriek is, így viszont jóval több terület adódott nekünk a védelmük mögött. Sipos-Kiss Dániel és Kelemen Mirkó is vezetést szerezhetett volna, de a helyzeteink kimaradtak. A végjátékban pedig Tóth Erik dönthetett volna a mi javunkra, ám ez a ziccer sem végződött góllal. Ebből adódóan pedig nem is változott az eredmény: maradt az 1–1-es döntetlen, ami lényegében már a 10. percre ki is alakult.

Természetesen örülök az egy megszerzett pontnak, annak viszont nem, hogy kettőt Győrben hagytunk. Ha elől kicsit pontosabbak vagyunk, a befejezések jobban sikerülnek, akkor győzelemmel térhettünk volna haza. A mai meccsben így ennyi volt. Dolgozunk tovább, a hibákat ki fogjuk javítani

– fogalmazott a mérkőzést követően Németh Richárd vezetőedző.