8+1-ben is kiválóan játszott az Illés Akadémia U11

8+1-ben is kiválóan játszott az Illés Akadémia U11

80 perces meccsen gyakorolhattak Biegner Dániel tanítványai.

Illés Akadémia U11 – NS Mura U11 7–1
Illés Aka. U11:
Sóvári – Károlyi, Szukics, Novák B., Rajtosics – Babos – Németh L., Varga V. L., Német Á. Cserék: Torma – Wilcsek, Jáger, Fazekas, Pető-Takács, Török. Vezetőedző: Biegner Dániel.
Gólszerzők: Novák B. (4), Török, Németh L., Varga V. L.

Nemzetközi felkészülési találkozóval zárta le a hetet az Illés Akadémia U11-es csapata, a mieink a muraszombatiak hasonló korosztályát fogadták. Már-már a következő évre is készülve háromnegyedpályán, 8+1-es felállásban, 4X20 percen át küzdöttek meg egymással az együttesek. A mieink végig dominálni tudtak és szép gólokat szereztünk. Betaláltunk ziccerből, valamint kiváló mélységi indítást követően. Többször is láthattunk szélen vezetett támadásokat, amelyek után a kapu elé lőtt beadásokból is eredményesek tudtunk lenni. Átlövésből is betaláltunk, így a támadások széles spektrumát bemutatták a gyerekek.

Először játszottunk 8+1-ben ekkora területen – egyszer már szűkebb és rövidebb pályán volt lehetőségünk próbálgatni magunkat. A mai nap a tanulásról szólt: a srácok hamar ráéreztek a szabályokra, a taktikai feladatokra. Nagyon hamar a kezükbe vettük az irányítást, domináltunk és a csapat labdabirtoklásban és labdaszerzésben is remek erényeket mutatott. Kontrákat is vezettünk, a futball mind a négy elemben kiemelkedőt nyújtottunk. Még pontosabbak lehettünk volna labdabirtoklásban, ha fáradt lábbal is még jobban odafigyelünk: más kijavítandó dolgot nem is tudok mondani. Szinten mindenki 40-50 percet, ráadásul 2-3 pozícióban játszott: sok újat tanultunk, remek tapasztalat volt, büszke vagy a teljesítményükre

– nyilatkozott Biegner Dániel.