Újfent visszatér a K&H FIFA e-kupa

Újfent visszatér a K&H FIFA e-kupa

Immáron hatodik alkalommal mérik össze tudásukat a legjobb magyar játékosok!

Ezen a hétvégén indulnak az online selejtezők. December 10-én és 11-én rendezik meg a mérkőzéseket, majd a legjobb nyolc játékos offline az MTK Budapest Esport Arénában méri össze tudását a legjobb hazai játékos címéért december 18-án.

DÍJAZÁS:

  1. hely: 100 000 forint értékű Konzolvilág vásárlási utalvány + Motiv8 ajándékcsomag (3 formula, 2 shaker)
  2. hely: 75 000 forint értékű Konzolvilág vásárlási utalvány + Motiv8 ajándékcsomag (2 formula, 1 shaker)
  3. hely: 50 000 forint értékű Konzolvilág vásárlási utalvány + Motiv8 ajándékcsomag (1 formula, 1 shaker)

Az Illés Akadémia Spirit két fiatal szupertehetsége: Berti11 és Balu már neveztek is a versenyre és indulnak a legjobbnak járó díjakért. Reméljük élőben is jelentkezhetünk majd 18-án az MTK Stadionból, ez ugyanis azt jelenti, hogy mindketten eljutottak odáig! Bertinek talán még izgalmasabb ez a torna, hiszen néhány hete a MLSZ által szervezett Magyar Válogatott Selejtezőn – melynek keretében kiválasztják a nyolcfős keret nyolcadik játékosát (hét versenyző már a tavalyi eredmények alapján kerettag) második helyezést ért el, azaz éppen csak lemaradt a válogatottságot jelentő helyről. Most itt a lehetősége visszavágni! Nem mondhatjuk, hogy nincs formában, az utóbbi Weekend League 20 meccséből 19-et meg is nyert.

A verseny már 6. alkalommal kerül megrendezésre a K&H Bank az esport1 és az MTK közös szervezésében. A selejtezőket és az offline döntőt is az Esport2TV csatorna közvetíti majd: www.twitch.tv/esport2tv

Aznap lesz a labdarúgó világbajnoki döntő is, és a szervezők a nézőknek és a játékosoknak a helyszínen a nagy kivetítőkön ennek a megtekintését is szervezik, tehát aki kilátogat a FIFA-versenyre, az a vb-döntőt is láthatja a stadionban.

Reméljük a két játékosunk jól fog szerepelni és a következő cikkünket a témában már az Új Hidegkúti Nándor Stadionban készült fotóval oszthatjuk meg!