100%-os U9-es veszprémi kirándulás

100%-os U9-es veszprémi kirándulás

Az Illés Akadémia mindhárom mérkőzését megnyerte.

Veszprémben szerepelt az U9-es bajnoki mini-tornáján az Illés Akadémia együttese. Hujber Gábor tanítványai veretlenül zárták a rossz időjárási körülmények miatt a mai napira halasztott fordulót. Egy gólt kapva, végig fölényben játszva, sok gólt szerezve, magabiztosan nyerték a fiúk a meccseiket.

Eredmények:

Illés Akadémia – Veszprém 7–1

Illés Akadémia – ZTE FC 4–0

Illés Akadémia – Király SE 2–0

Hujber Gábor a Hende Noel, Novák Benett, Rajos Ádin, Kalmár Kornél, Papp Olivér, Tóth Dávid, Sömenek Bálint, Dávid Marcell összetételű kerettel dolgozott.

Minden mérkőzésünket megnyertük, ezen felül pedig, ami számomra igazán fontos, hogy az eredményes játékon túl, tudatosan, labdakihozatallal jutottunk el az ellenfél kapuja elé, ahol pedig szebbnél szebb megoldásokból szereztük a góljainkat. Az a filozófia, amit a gyerekeknek nap mint nap tanítunk, minden tornán visszaköszön, az elmúlt két tornán minden meccsünket magabiztosan nyertük meg, így a gyerekek is megbizonyosodnak arról, hogy amit tanulnak az Illés Akadémián, az bizony eredményre vezet. A nagy meleg miatt nehéz volt folyamatosan tempót diktálnunk, de a mentalitásunknak köszönhetően ezt is tökéletesen megoldották, végig fáradhatatlanul játszottak, ezért külön gratulálok nekik

– értékelte a napot Hujber Gábor.