Sok gólt rúgott, keveset kapott U11-es csapatunk

Sok gólt rúgott, keveset kapott U11-es csapatunk

Három magabiztos győzelemmel tudta le Faggyas Milán legénysége a Veszprémben megtartott bajnoki villámtornát.

Három mérkőzést játszottak U11-es akadémistáink Veszprémben, ahol kezdésként rögtön a hazai gárda volt az ellenfél. Ifjú akadémistáink nem sok esélyt adtak a vendéglátóknak és teljesen megérdemelt 5–1-es győzelmet arattak. Az egyetlen hazai találat is furcsa körülmények között született: a hazaiak a mieink gólörömét kihasználva szinte „stikában” vették be a kapunkat. A második mérkőzésen a ZTE FC gárdájával mérkőztek meg Faggyas Milán tanítványai és sima, 5–0-s siker lett a derbi vége.

A harmadik, a Király SE elleni találkozó picivel gazdagabb lett gólokban, ugyanis 7–3-as Illés-győzelemmel zárult.

Veszprémben Kiss Benedek – Hányi Bálint, Németh Noel, Molnár Bálint, Bangó Benedek, Poszavecz Lénárd, Lengyel Ágoston, Tóth Noel, Baranyai Borisz, Majlinger Máté és Vécs Milán alkotta U11-es csapatunk keretét.

A korai indulás miatt picit belealudtunk az első meccsünkbe. Már a bemelegítésnél sem voltunk eléggé élesek. A mérkőzés közben aztán sikerült a srácokat felrázni és ezt követően azt nyújtották, ami elvárható tőlük. A szűkebb pálya a Veszprém védekezésének kedvezett, de ezt fel tudtuk törni. Labdaszerzésekből létszámfölényt teremtettünk és a gólok is jöttek. A ZTE ellen szoros meccseket szoktunk játszani, mivel fizikálisan erősek, agresszívek. Velük szemben is játékkal tudtunk dominálni. Egész pályán letámadtuk őket és ez hatásosnak bizonyult. A Király ellen hátul picit könnyelműek voltunk. Megpróbáltuk passzokkal kihozni a labdát, és ebbe néha belehibáztunk. Amikor a koncentráció helyre állt, már nem is volt gond. Összességében le a kalappal a srácok teljesítménye előtt. Nagyon elégedett vagyok velük

– értékelte a három mérkőzést Faggyas Milán.