Zsinórban harmadszor nyert U15-ös csapatunk

Zsinórban harmadszor nyert U15-ös csapatunk

A MOL Fehérvár ellen 2–1-re győzött a gárda.

Illés Akadémia U15 – MOL Fehérvár U15 2–1 (0–0)
Illés Aka. U15.: Pataki – Szabó L., Mozsár, Nagy R. H., Szemes – Frák, Szvoboda, Bolla (Bonyhárd, 75.) – Udvardi (Mayer, 60.), Nagy Zs., Sági (Mohos, 75.). Vezetőedző: Kovács László.
Gólszerző: Nagy Zs. (49., 1–0), Mohos (78., 11-esből, 2–1)

Jó iramú és magas színvonalú mérkőzést játszott a két együttes. A szünet után születettek a gólok. A 49. percben egy jobb oldali akció végén Sági Marcell éles szögből lőtt kapura, a kipattanóra pedig remek ütemben érkező Nagy Zsombor szerezte meg a vasiak első gólját. Húsz perc múlva egy fejessel egyenlítettek a fehérváriak, ám a győzelem érdekében cserélő szombathelyieké volt a slusszpoén. Egy jogosan megítélt büntetőt Mohos Barnabás értékesített magabiztosan.

Így látta a mérkőzést Kovács László:

Ellenfelünk igyekezett a labdabirtkolásra helyezni a hangsúlyt, sok kis játékot erőltettek. Ezekből azonban mi szereztünk sok labdát, de az első félidőben még az utolsó passzok nem sikerültek. Szünet után hamar előnybe kerültünk, és volt még 2-3 lehetőségünk a kétgólos fór megszerzésére. Ehelyett azonban a vendégek egyenlítettek. Nem adtuk fel, a hajrában is csatárposztra cseréltem, és ez meghozta eredményét. Gratulálok a fiúknak!

A találkozóról galéria, és a döntő gól videója is megtalálható az Illés Akadémia Facebook-oldalán.