Veretlen maradt U11-es csapatunk

Veretlen maradt U11-es csapatunk

Hiába játszott le hét meccset is vereség nélkül Faggyas Milán együttese, így is csak a 17-32. helyért folytathatja vasárnap.

Kifejezetten szűk kerettel érkezett Bécsbe U11-es csapatunk, ugyanis összesen 10 játékos alkotta a keretet, akik közül egy csak a negyedik mérkőzésen csatlakozott a többiekhez. Így Faggyas Milán az első három derbin lényegében cserélni sem tudott, mivel a korosztály 8+1-es felállásban egyenként 17-17 perce összecsapásokon lépett pályára.  Így végül a Kiss Benedek – Bangó Benedek, Hányi Bálint, Lajos Patrik, Majlinger Máté, Molnár Bálint, Poszavecz Lénárd, Tóth Noel, Baranyi Borisz, valamint Vecsey Péter alkotta keret szerepelt a roppant színvonalas nemzetközi erőfelmérőn. A mieink összességében az E-csoportban úgy gyűjtöttek 13 pontot, hogy veretlenek maradtak, és csak két gólt kaptak. Sajnos azonban ez csak a csoport harmadik helyét jelentette az Illés Akadémiának, így pedig vasárnap a 17-32. helyezésekért indulhatunk harcba.

Az U11-es csapatunk szombati eredményei:

Illés Akadémia U11 – Pandorf (osztrák) 3–0 (játék nélkül)

Illés Akadémia U11 – Kapfenberger SV (osztrák) 1–0

Illés Akadémia U11 – Akademija Novi Sad (szerb) 0–0

Illés Akadémia U11 – FC Flyeralarm Admira (osztrák) 0–0

Illés Akadémia U11 – FC Stadlau (osztrák) 0–0

Illés Akadémia U11 – FK Bezanija Belgrad (szerb) 4–0

Illés Akadémia U11 – 1. FC Bisamberg (osztrák) 2–2

A rekkenő hőségben az első meccseinket csere nélkül játszottuk. Néha műfüvön, ami még nehezebbé tette az egészet. Ettől függetlenül megpróbáltuk a szokott stílusunkat hozni. Sok szép támadást vezettünk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, viszont többször is balszerencsések voltunk. A labda inkább kifelé pattant a kapufáról és nem befelé. Végül annak ellenére is csak a 17-32. helyezésekért folytathatjuk, hogy veretlenek maradtunk. Nem csoda, hogy a gyerekek alaposan el voltak kenődve. Én ettől függetlenül büszke vagyok rájuk. Sokat tanulhattunk ezekből a meccsekből. A vasárnapi mérkőzésekből megpróbáljuk majd a maximumot kihozni

– értékelte a történteket Faggyas Milán vezetőedző.

Nyitókép forrása: Champions Trophy Austria