Vereséget szenvedtek Szegeden U16-os lányaink

Vereséget szenvedtek Szegeden U16-os lányaink

Emberhátrányban látszott igazán, hogy van tartása U16-os csapatunknak.

St. Mihály FC U16 – Haladás-Viktória U16 7–1 (3–1)
Haladás-Viktória U16: Szabó K. – Ferenczi H. (Erdélyi Sz., 55.), Csarnai Z., Egervölgyi L., Kovács L. – Kutasy L., Csáki E., Kleinert P., Váraljai V. – Varga Zs., Hopp K. Vezetőedző: Győrffi Mátyás.
Gólszerző: Csáki (41., 4–1)
Kiállítva: Varga Zs. (34.)

Hazai góllal kezdődött Szegeden U16-os lányaink mérkőzése, és a bekapott találat után kicsit el is kedvetlenedtek a lányok. Hiányzott játékukból a tűz, az ellenfél pedig újabb góllal „büntetett”. A 34. percben, Varga Zsófia kiállítása miatt emberhátrányba is került a Haladás-Viktória, és ez jót tett a csapatjátéknak. Bár közvetlenül a kiállítás után még egy gólt kaptunk, a félidő végén Csáki Eszter szép szabadrúgással szépített, ezzel a második félidőre is látótávolságban maradt az ellenfél. A szünet után motiváltabban, összeszedettebben játszottak a lányok, de az ellenfél a hajrára bedarálta őket tekintélyes különbséggel nyert fiataljaink ellen.

Próbáltunk játszani, de az ellenfelünk jobban akarta a sikert. Egyéni hibákból kaptuk a gólokat, de természetesen mindig a csapatot kell nézni, úgy szenvedtünk vereséget. Igazából akkor kezdtünk jobban játszani, amikor emberhátrányba kerültünk, de ez megmutatta azt is, hogy több van a csapatban, mint amennyit az eredmény mutat

– értékelt Győrffi Mátyás vezetőedző.