Vereség Pozsonyban, győzelem a GAK ellen

Vereség Pozsonyban, győzelem a GAK ellen

A felvidéki túrán a második félidőben nem tudta tartani a lépést az U19-es együttes, míg az U17-esek a GAK-ot legyőzték, de sok helyzetet kihagytak.

Slovan Bratislava U19 – Illés Akadémia U19 5–1 (1–1)
Illés Akadémia U19.: Gróz – Auer, Bokor, Debreceni, Balogh – Szecsődi, Doktorics (Markó), Illés (Antal) – Basics, Volter, Csomós. Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Góllövő: Balogh.

Horváth Rudolf, U19-es csapatunk vezetőedzője számolt be a találkozó után a részletekről:

Tudtuk, hogy remek csapattal találkozunk, az ilyen összecsapások szolgálják igazán jól a felkészülésünket. Az első félidőben felvettük az ellenféllel a harcot fizikálisan és játékban egyaránt, ebben persze segítségünkre volt a nagycsapattól visszajátszó futballisták is. A fordulás után két fiatalabb focista is beszállt, és összességében is több olyan játékos is szerepet kapott, akik korábban betegség vagy sérülés miatt nem tudtak teljes meccsen szerepelni. A hazaiak a második félidőben fölénk kerekedtek, megérdemelten nyertek. Sokat tanultunk a találkozóból, reméljük, még lesznek hasonló edzőpartnerek a felkészülési időszakban.

 

Illés Akadémia U17 – GAK U17 2–1 (1–0)
Illés Akadémia U17.: Simon B. – Dezamits, Szabó, Tarján, Baranyai – Rosner (Kállai), Sipos, Bunevácz – Horváth J., Sulyok M., Horváth R. (Heiter). Vezetőedző: Németh Richard.

Góllövők: Rosner, Dezamits.

A lefújást követően Németh Richard vezetőedző értékelte a találkozót:

Fáradságot éreztem a csapaton, mind fizikálisan, mind fejben, de ez a felkészülés ezen szakaszában természetes. Védekezésben nem voltunk olyan hatékonyak, támadásépítésben is akadozott a játék. Sok lehetőségünk volt, de csak kettőt sikerült értékesíteni.