Vasárnap Répcelakon játszik teremben az U11-es korosztály

Vasárnap Répcelakon játszik teremben az U11-es korosztály

A Végh Autóház Kupa vasárnap 8.30 órakor kezdődik, tizenkét csapat vesz részt rajta.

Nemzetközi tornának ad otthont a répcelaki sportcsarnok február 2-án vasárnap: a Végh Autóház Kupán a hazai együttesek mellett Ausztriából és Szlovákiából is érkezik csapat. A tornát az U11-es korosztály részére írták ki a szervezők.

A Lurkó UFC az A-csoportban szerepel. Ellenfelek lesznek a Zalaegerszegi TE, a Diósgyőri VTK és az MTK Budapest csapatai, valamint a pozsonyi Slovan és az őrvidéki BAZ Oberpullendorf (Felsőpulya). A B-csoportban a Haladás VSE, az SC Sopron, az ETO FC Győr, az Újpest, a Budapest Honvéd és a Sturm Graz került besorolásra.

A torna 8.30 órakor az Illés Akadémia-Lurkó UFC–Zalaegerszegi TE mérkőzéssel kezdődik. A zöld-fehérek 9.59-kor a Diósgyőrrel, 11.23-kor a Slovannal, 12.47-kor az MTK-val, 14.11-kor a felsőpulyaiakkal játszanak.

A hatos csoportból az első négy-négy jut a negyeddöntőbe: itt az egyik csoport első helyezettje a másik negyedikjével, miközben a másodikak a harmadikakkal játszanak. Ezt követik az elődöntők, majd a tervek szerint 17.15-kor lesz a meccs a 3. helyért, míg 17.30 órakor a döntő.

Körhöcz György és Varga Roland csapata 13 perces mérkőzéseket játszik, a pályán 4 mezőnyjátékos és 1 kapus szerepelhet a kiírás szerint.