Változatos találkozón van túl az Illés Akadémia U12

Változatos találkozón van túl az Illés Akadémia U12

Előnyben és hátrányban is voltunk, végül kikaptunk.

MTK Budapest U12 – Illés Akadémia U12 5–3 (3–1, 1–0, 0–1, 1–1)
Illés Aka. U12:
Hajba – Reiber, Székely, Győrvári – Molnár B., Módly – Vincze, Orbán, Lakatos. Cserék: Takács D., Németh B., Mihók, Szalma, Szakács. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerző: Módly (0–1), Reiber (4–2, büntetőből), Mihók (4–3)

Két formálódó csapat találkozott a budapesti mérkőzésen. A már tavaly is az U12-es csapatunkban lehetőséget kapó Módly Samu találatával szereztük meg a vezetést, ám ezek után a hazaiak fordítottak, és a „félidőre” már háromgólos előnyt építettek ki. Mi azonban nem adtuk fel, 4–3-ra is feljöttünk: előbb Reiber Marcell büntetőből talált be, majd Mihók Martin góljával szűkítettünk a különbségen. Hajtottunk az ikszért, ám egy kontrából végül a kékek találtak be, így az MTK 5–3-ra diadalmaskodott.

Az első 20 percet jól kezdtük, pozitív volt, hogy azokat az elemeket, amiket gyakoroltunk, viszontláttam a gyerekektől. Egy szép akciógólban ez meg is mutatkozott. Ezt követően az ellenfél sajnos kihasználta nagy egyéni hibáinkat, megfordították az eredményt. A II. negyed kiegyenlített volt, helyzet adódott mindkét oldalon, ám egy újabb egyéni hibából tovább növelték az előnyüket a fővárosiak. A következő etapban jól fociztunk, és egy jogos büntető után szépítettünk. Egy szép akciógóllal zártuk a harmadik etapot. Labdakihozatalokban és birtoklásban jók voltunk, 4–3-nál ki-ki meccs alakult ki. Elégedett vagyok, mert a múlt héthez képest egyéni és csapatszinten, mind játékban, mind hozzáállásban is előreléptünk. Bízom benne, hogy ezen az úton megyünk tovább és gratulálok a gyerekeknek

– foglalta össze a látottakat Tóth Zsolt vezetőedző.