Utánpótlás e-sport verseny

Utánpótlás e-sport verseny

Lehetőség arra, hogy sokak kipróbálják magukat!

A Magyar E-Sport Szövetség a fiatalabb, alacsonyabb ÉLŐ pontszámban lévő játékosok számára is indít versenyt, ami izgalmas lehet az utánpótláskorú, egyesületi szinten még nem versenyző gyerekeknek. Lehetőség arra, hogy kipróbálják magukat és megéljék a sportversenyzés adta lehetőségeket az esporton belül.

A program célja rendszeres versenyszervezés kezdő, amatőr és/vagy alacsonyabb ÉLŐ pontszámú játékosok számára. Decemberben CS:GO- és LoL-versenyekkel indul a program, későbbiekben pedig bővül a versenyrepertoár és akár más játékok és több játékforma is megrendezésre kerül.

Nevezésre buzdítunk mindenkit, az utánpótlás-nevelés ezekkel a programokkal kezdődik! Az első lépés:  https://bit.ly/Utanpotlasversenyek

Tóta Gábor a HUNESZ versenyszervezési bizottságának az elnöke így vélekedik:

Szeretnénk növelni a versenyzői közeget, így ezek a versenyek belépőül szolgálnak a külső versenyplatformon való versenyzés világába. A belépő versenyeken keresztül a tehetséges játékosokat a komolyabb, félprofi versenyek felé szeretnénk mozgatni. Vissza kívánjuk hozni a közösségi versenyszervezést, hogy ne minden a pénzről, magas díjazású versenyekről szóljon, ami csak a legeslegjobbaknak szól. Az esport világ gyökere a grassroots versenyszervezés, ennek erősítése felé szeretnénk lépéseket tenni!

Versenyek melyekre jelentkezni lehet:

  •  CSGO 1v1 AIM CUP / CS:GO 2v2 WingMan kupák [Maximum FaceIT ELO 7-ig]
    • Devember 30. – 1v1  Aimcup #2 – 14:00
  • LoL 1v1 LowElo Cup [IRON – GOLD játékosoknak]
    • December 30. – 1v1 –   LowEloCup #3 – 14:00