Újra velünk az Illés Akadémia Spirit R6-teamje

Újra velünk az Illés Akadémia Spirit R6-teamje

Az elmúlt időszak egyik legjobb híre: sikerült az R6-csapatunkkal szerződést hosszabbítani!

Megvan a R6 csapatunk 2023-as kerete! A tavalyi legjobb helyezést elérő (és még rendkívül sok potenciált magában rejtő) Rainbow 6: Siege-csapatunk magja az idei évre is aláírt! A csapatban kisebb változások történtek ugyan, de – a Szikaly–J9krr–Fantazy-hármas, a csapat gerince – az idei szezonban is nálunk fog versenyezni! További két játékosunk új az Illés Akadémia Spiritnél, viszont a hazai profi színtérnek egyáltalán nem újoncok! Rex és Sukar érkezett hozzánk, akik többek között a tavaly évben elvették tőlünk a győzelmi esélyeket, hiszen a végső győztes KMK csapatát erősítették 2022-ben.

Az idén azonban hozzánk írtak alá, így erősíteni tudtuk az R6-os gárdánkát, a tavalyi, alapból is „izmos” csapathoz képest. Az Illés Akadémia Spirit R6 kerete már a magyar bajnokságot megelőzően is rengeteg versenyen vesz rész, többek között egy külföldi LAN-megmérettetésen Belgiumban, illetve az Axxial Gaming hazai LAN-versenyén, valamint a Talent League-ben is. Ez már három verseny és a magyar bajnoki szezon még el sem kezdődött! Mindez azt jelenti, hogy Rainbow 6-ből nem lesz hiány!

Az Illés Akadémia Spirit 2023-as Rainbow 6: Siege-kerete:

Székely „Szikaly” Botond

Simkó „j9krr” Bence

Nagy „Sukar” Botond

Megyes „Fantazy” Mihály

Czikai „rEEExiStEN” Máté

Kruska „Lepidus” Matej

Edző: Salvatore „SaSy” Cammarota

Menedzser: Barna „Bulba” Kolos

Technikai vezető: Hidasi „Rico” Richárd

Aki még nem tette, kövessen minket a socialmedia-felületeinken (Twitter, Instagram, Facebook) az IlleSpirit @-en, így nem maradnak le semmiről!

Hajrá, IAS!