Újabb U14-es iksz, ezúttal Debrecenben

Újabb U14-es iksz, ezúttal Debrecenben

A keleti túra egy pontot ért Körhöcz György együttesének. Ahogy a múlt héten, most is a II. félidőben születettek a gólok.

DVSC-DLA U14 – Illés Akadémia U14 1–1 (0–0)
Illés Aka. U14: Schepanski – Bock, Fonnyadt, Takács Á., Szalma – Ládonyi (Reiber, 78.), Molnár B., Szakács (Mihók, 46.)– Magadics (Németh B., 46.), Orbán, Angler B. (Székely, 62.) Vezetőedző: Körhöcz György.
Gólszerző: Takács Á. (54., 0–1)

Ősszel a fordulatok mérkőzését játszotta egymással a két együttes: a szombathelyi találkozón 10 perc után már 2–0-ra vezettek a hajdúságiak, ám Molnár Barnabás duplájával egyenlítettünk, míg Ládonyi Bálint góljával már előnybe is kerültünk, így 3–2-re győztünk!

Nagyon jól kezdtünk, sokat birtokoltuk a labdát, ám belekényelmesedtünk az első félidőbe, így az átmenetek után átvették az irányítást a hazaiak. Ez különösen nagy helyzetekben azért nem mutatkozott meg. Visszavettük a kezdeményezést a félidő végére. Orbán Roland került nagy helyzetbe, de nem sikerült átemelnie a kapust, így 0–0-val mehettünk szünetre.

Jól jöttünk ki a térfélcsere után, ám a kapu előtti beérkezések nem sikerültek. A vezetést így is megszereztük! Egy szöglet után Takács Ákos tulajdonképpen együtt rúgott a labdával a védőjével, ami felpörögve vágódott a kapu felé, majd belekapott a kapus és a labda két kapufát érintve a hálóba került, 0–1. Már csak öt perc volt hátra, amikor egyenlíteni tudtak a piros-fehérek. Egy előrepasszolt labdánál történt meg nem értés miatt tudtak betalálni a debreceniek, 1–1. Még akár az újbóli vezetésszerzéshez is megvolt a lehetőségünk, ugyanis egy labdaszerzés után Bock Bence került nagy helyzetbe, a kapus is verve volt már, de mellé szállt a fejes, így 1–1-gyel zárult a mérkőzés.

A játékkal elégedett vagyok, labdabirtoklában szép dolgokat mutattunk, jó mentalitással dolgoztunk. Voltak remek egyéni teljesítmények is ma! Ha ilyen szellemben dolgoztunk tovább, akkor ennek a gyümölcse győzelmekben mutatkozik majd meg

– nyilatkozta Körhöcz György.