Új év, új csapat

Új év, új csapat

Már első versenyén diadalmaskodott az Illés Akadémia Spirit.

A tavalyi szezon rendkívül erős Rainbow 6: Siege eredményei után (majdnem) teljesen új csapattal vágtunk neki a 2024-es évnek. A tavalyi ötöst, mint korábban már más csapatunkat is, egy az egyben leigazolta a Budapest Honvéd csapata, profi szerződést kínálva nekik.

Az idén egy régi motoros, a korábbi csapatkapitány, Szikaly tért vissza, akinek vezérletével új, tehetséges és legfőképp nagyon fiatal gárdát állítottunk össze. A csapatot Szikaly mellett Hunxr, Haribo, Mouz és Garren alkotja, akik közül Mouz 17 éves kora ellenére tavaly már bemutatkozott az első osztályban, Hunxr viszont még ebből a szempontból újonc, a mostani lesz az első szezonja a profik között.

A srácok az utóbbi 3 hetet felkészüléssel töltötték és lezajlott első tétre menő verseny is, hiszen a Honvédelmi Sportszövetség és a Magyar E-sport Szövetség rendezésében a Digital Warriors verseny nyílt selejtezőjét rendezték március első hétvégéjén.

A cél első körben a budapesti versenyre való bejutás volt. Erre három kvalifikációs alkalmat hirdettek meg a szervezők, viszont nekünk csak egyre volt szükségünk a feladat teljesítéséhez, hiszen a kvalifikációs versenyen való győzelemmel bebiztosítottuk a helyünket – a FiBE és a BEE mellett – a március 23-i versenyre!

Az első verseny legelső lépcsőfokát tehát sikerrel vettük! Szurkoljunk, hogy az idei szezonban is olyan szuper csapatot neveljünk, mint az előzőben!

HAJRÁ, IAS!