U9-eseink is három bajnokit játszottak

U9-eseink is három bajnokit játszottak

Megfelelő terhelést kaptak a gyerekek.

Baráth Olivér, Geregai Levente, Majoros Márk, Giliczó Balázs, Kovács Levente, Magyar Zalán, Horváth Levente, Pluska Witold, Farkas Dominik, Komondi Noel – ez volt az Illés Akadémia U9 kerete a mai bajnoki fordulóban. A kiemelt torna aktuális körében a Király Sportlétesítménybe látogattunk, ahol a KSE, a Zalaegerszeg és a Veszprémi FC USE csapatai voltak az ellenfeleink. A három mérkőzés alatt megfelelő terhelést és mérkőzéspercet kaptak Hujber Gábor tanítványai.

Az első mérkőzésbe sajnos nagyon belealudtunk, nem voltunk elég agresszívak, párharcokban nem voltunk elég határozottan. A második találkozón aztán egy magasszintű és remek tempójú, élvezetes meccset játszottunk a Zalaegerszeg csapata ellen. Zárásként viszont nagyon sok egyéni hiba miatt a vártnál több gólt kaptunk a veszprémiek ellen.

A mai tornán egy értékelhető meccsünk volt csak, a Zalaegerszeg elleni. Ezen a mérkőzésen agresszívok és határozottak voltunk, játékban felvettük a versenyt az egyébként remek adottságú zalaiak ellen. A védekező mozgások ezen a meccsen rendben voltak, csakis egyéni kvalitásból adódó különbségből kaptunk gólt, a csapat együttes védekezése rendben volt. Az első és az utolsó meccsen sajnos nem nyújtottunk magunkhoz méltó játékot. Ha egy tornán a három mérkőzésből csak az egyiken teljesítünk megfelelően, az bizony kevés! Láttam a gyerekeken, hogy bántja őket, így biztos vagyok benne, hogy holnaptól a következő feladatra és kihívásokra figyelnek, és tanulnak ebből a mai napból

– mondta Hujber Gábor a torna után.