U17-ben az ETO bizonyult jobbnak

U17-ben az ETO bizonyult jobbnak

U17-es lányainknak a múlt heti jó szereplés után most nem sikerült itthon tartani a három pontot.

Illés Akadémia-Viktória U17–ETO FC Győr U17 0–5 (0–2)
Illés Aka.-Viktória U17:
Farkas L. – Kleinert P. (Németh Z., 72.), Sarang R., Pintér T., Szabó F. – Simon E. (Farkas B., 46.), Mesterházy I., Hajdú P. – Csejtei E., Gyócs-Németh C. (Váraljai V., 79.), Csáki E. Vezetőedző: Győrffy Mátyás.

Az MLSZ által először kiírt női akadémiai bajnokságban az alapszakasz legjobb négy csapata közé, azaz a felsőházi rájátszásba igyekvő U17-es csapatunk ezúttal rossz napot fogott ki és vereséget szenvedett.

Az ETO jobb teljesítményt nyújtott, mint a mieink, de nem volt ekkora különbség a két csapat között. A szoros első félidő után a győzelem reményében kockáztatni kellett, amiben benne volt az is, hogy mi kapunk újabb gólokat. Az alapszakasz utolsó mérkőzésére Szegedre utazik a csapatunk – egy esetleges sikerrel bekerülhetünk a felsőházba, de ez már a vetélytársak eredményétől is függ.

Eltelt 25 perc a mérkőzésből és azt láttam, hogy nem vagyunk elég élesek. Az ellenfelünk viszont szerzett két gólt az első félidőben, befejezett egy ziccert és volt egy tökéletesen eltalált szabadrúgása. A szünetben cserékkel is próbáltam változtatni, de ezen a mérkőzésen csak futottunk az eredmény után. A siker érdekében kockáztatni kellett, de hiányzott a játékunkból az átütőerő és a minőség. Nem érdemeltünk pontot, nem játszottunk jól, de felemeljünk a fejünket és megyünk tovább

– értékelt Győrffy Mátyás vezetőedző.