U15: sima siker Szlovéniában

Magabiztosan, 4-0-ra nyert a szlovén NK Mura otthonában az Illés Akadémia U15-ös együttese. Horváth, Schafer, Bontó és Sárközi szerezte a gólokat.

NK Mura – Illés Akadémia 0-4 (0-1). – Muraszombat, U15-ös Közép Európai Liga-mérkõzés.

Illés Akadémia: Tóth K. (Schener, 30.) – Bontó, Németh D., Bolla, Tóth Marcell – Schindler (Sárközi, 40.), Schaffer, Szakály – Kiss B., Horváth M., Szalka. Edzõk: Bánfalvi Zsolt, Bánfalvi Attila.

A szombathelyiek játékában több pontatlanság is akadt, nem tudták folyamatosan birtokolni a labdát, és többször is könnyen eladták. Ilyenkor alaposan meg kellett dolgozni azért, hogy visszaszerezzék a labdát. Nagy erõfeszítést igényelt a szlovénok két jó és gyors szélsõjének semlegesítése, emiatt a védõk kevesebbet tudtak segíteni a támadásokban. Ez hiányzott a labdabirtokláshoz, amelyben azonban így is fölényben voltak az akadémisták. Több feladat hárult a középpályásokra, de õk ennek ellenére is jól megoldották dolgukat.

Schaffer András jól játszott, gólt is szerzett

Összességében hasznos mérkõzésen megérdemelt Illés Akadémia-gyõzelem született. – Gólszerzõk: Horváth M., Schaffer, Bontó, Sárközi. – Jók: Németh D., Schaffer.