U15-ös lányaink értékes pontot hoztak el Pécsről

U15-ös lányaink értékes pontot hoztak el Pécsről

Ferencsik Evelin csapata fordulatos mérkőzésen játszottak döntetlent a PMFC-vel.

Pécsi MFC U15 – Illés Akadémia-Viktória U15 2–2 (1–0)
Illés Aka.-Viktória U15:
Németh F. – Ferenczi H. (Bihari P., 41.), Sági F., Gulyás L., Lukács K. – Gulyás Sz., Gulyás Dzs. (Imre A., 41.), Takács M. – Alasz H., Harmath R. (Bihari Cs., 41.), Licskai L. Vezetőedző: Ferencsik Evelin.
Gólszerző: Alasz H. (43., 1–1; 48., 1–2)

Sokat utazott a csapat a pécsi mérkőzésre és ez egy kicsit rá is nyomta a bélyegét az első félidőre. Nem játszottunk jól, ellenfelünk előnnyel fordulhatott, de szerencsére nem akkorával, ami miatt a második játékrészben, a sorok rendezése után, Alasz Hanna két szép góljával ne lehetett volna fordítani. Sajnos a találkozó hátralevő bő félórájában az Alasz Hannához hasonlóan duplázó Onódi Vivien is meglőtte a második gólját – így alakult ki a döntetlen, amely a játék képe alapján reálisnak mondható.

Igazságosnak tartom a pontosztozkodást, és talán még azzal a futballközhellyel is élhetek, hogy „idegenben jó az iksz”. Egyik csapat sem tudott igazán jól játszani, nem volt szép mérkőzés, de szerencsére volt három-négy húzóemberünk, aki vitte a csapatot. A második félidőre beállt játékosok jól szálltak be ez is kellett az értékes pont megszerzéséhez

– értékelt Ferencsik Evelin.