U15-ös döntetlen az FTC ellen

U15-ös döntetlen az FTC ellen

Az U14-es és U15-ös I. osztályú labdarúgó-bajnokságokban is véget értek az idei küzdelmek. A Illés Akadémia-Haladás U14-es csapata kikapott az FTC-től, az U15-ös döntetlent játszott.

U14

lllés Akadémia-Haladás-FTC 3-4 (1-2). – Szombathely, Illés Akadémia, vezette: Talabér.
Illés Akadémia-Haladás: Simon – Bogdányi, Várnai, SZABÓ B., Bolla (Borbács) – KÁLLAI, VIGH, Tama (Pataki), Bátori-Tóth (Knizs) – Frák, Horváth M. Edző: Németh Richárd.
Gólszerzők: Szabó B., Horváth B., Tama.
Jól kezdte a mérkőzést az
Illés Akadémia-Haladás, meg is szerezte a vezetést. Aztán a szombathelyiek kicsit bealudtak a meccsbe, elkerülhető gólokat kaptak, a Ferencváros pedig megfordította az eredményt. A szünetre így 3-1-es vendégelőnnyel vonultak a csapatok. Fordulás után ugyan visszajöttek a meccsbe a hazaiak, ám nem sikerült egyenlíteniük. Az FTC többet tett a győzelemért.
Őszi végeredmény: 1. Debrecen 39, 2. Videoton 38, 3. Puskás Akadémia 36, … 7. Illés Akadémia-Haladás 26 pont.

U15
Illés Akadémia-Haladás-FTC 1-1 (1-0). – Szombathely, Illés Akadémia, vezette: Boda.
Illés Akadémia-Haladás: Senkó – Varga M. (Dezamits), Reseterits, Simon, Baranyai, Palkó (Rosner), Doncsecz, Horváth R. (Markó), Kovács Z., Sipos (Heiter), Bunevácz. Edző: Sipos Norbert.
Gólszerző: Doncsecz.
Változatos, jó iramú találkozót vívott a két együttes. A szombathelyiek jutottak előnyhöz az első félidőben, aztán szünet után a vendég ferencvárosiak egyenlítettek. A döntetlen igazságos.
Őszi végeredmény: 1. Honvéd-Magyar Futball Akadémia 41, 2. Debrecen 40, 3. Puskás Akadémia 33, … 8. Illés Akadémia-Haladás 21 pont.