U15: hét gól, kiállítás, vereség

U15: hét gól, kiállítás, vereség

0–3-ról is felállt Németh Richárd csapata, de a pontszerzés sajnálatos módon elmaradt.

Illés Akadémia U15 – DVSC-DLA U15 3–4 (1–3)

Illés Aka. U15.: Molnár-Végh – Bodrogi (Csörnyei, 41.), Stefanich, Bolla, Koósz – Balikó, Kopácsi Á., Szentkirályi – Baranyai (Horváth A., 68.), Katona, Takács-Földes (Wolf, 49.). Vezetőedző: Németh Richárd.

Gólszerzők: Katona (39., 1–3; 64., 3–3), Wolf (61., 2–3)

Kiállítva: Bolla (68.)

A mieink előtt adódott az első nagy lehetőség, ami kimaradt, és szinte az ellentámadásból vezetést szerzett a DVSC. Inkább a vendégek térfelén pattogott a labda, de a gólokat a pirosmezesek lőtték, így a 26. percre 0–3 volt az eredmény. Németh Richárd csapata nem adta fel: volt meg nem adott gólja a zöld-fehéreknek, majd a szünet után sikerült egy teljesen szabályosat is szerezni. Szünet után megalkuvást nem tűrő játékkal rukkoltak ki a Balikóék, és sikerült is egyenlíteni. Annak ellenére, hogy bő tíz perccel a vége előtt tíz főre fogyatkozott az Illés Akadémia, a fiúk támadtak a győzelemért.  Mindeközben egy szabálytalanságot követően labdát szereztek a vendégek, és átlövésből megrúgták negyedik találatukat is. A játék képe alapján a hazaiak minimum a döntetlenre rászolgáltak volna.

Rengeteg helyzetet kidolgoztunk, ennyiből 2-3 meccset meg lehetett volna nyerni. 0–3-ról is felálltunk. Jól működtek a pontrúgásaink, jöttek a begyakorolt figuráink szögletek után. Az első félidő bizonyult a kulcsfontosságúnak. Volt egy meg nem adott gólunk, talán a játékvezető is ellenünk fordult – amennyiben megmarad a teljes létszám, biztos vagyok benne, hogy nem szenvedünk vereséget. Csalódott vagyunk az eredmény miatt és a védekezésünket illetően – utóbbit mielőbb rendbe kell raknunk

– nyilatkozott a találkozó után Németh Richárd.