U14: győztes főpróba

U14: győztes főpróba

Nyert az Illés Akadémia U14-es csapata – jövő héten már bajnokin bizonyíthat a társaság.

Illés Akadémia U14 – ZTE FC U14  3–2 (3–1)
Illés Aka. U14.: Tama – Szijjártó Áron, Blum, Takács D., Kelemen – Rózsa, Palkó, Németh R. – Abért, Szijjártó Ábel, Pál. Cserék: Pfeiffer – Bécsy, Vert, Csonka, Vér. Vezetőedző: Catalin Azoitei.
Gólszerzők: Szijjártó Áron, Szijjártó Ábel, Vert

Ismerkedésre nem volt idő, az esős meccsen a mieink nekiesetek a vendégeknek. Előbb Szijjártó Áron, majd testvére, Ábel is betalált, megnyugtató előnyhöz juttatva csapatunkat. Az első félidő hajrája gólváltást hozott: a Zete szépített, ám Vert Bence nagyszerű találatával ismét kettő volt közte. A második játékrészben mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, ám egyetlen egy kivételével ezek ki is maradtak, így az U14-es csapatunk győztes bajnoki főpróbán van túl.

Rögtön a mérkőzés elején nyomás alá helyeztük az ellenfelet, talán egy kicsit ezen még növelni is tudtunk. Két szép akciógólt szereztünk, úgy érzem, megérdemelten jutottunk előnyhöz. A félidő hajrájában egy komoly egyéni hiba után szépített a Zete, de még volt idő, és Vert Bence remek góljával ismét két gól lett a differencia. Kiegyenlítettebb volt a II. félidő, voltak helyzet itt is, ott is. Úgy érzem, mi hagytuk ki a legnagyobb ziccert. A lefújás előtt nem sokkal betaláltak az egerszegiek, ám összességében teljesen megérdemelten nyertünk. Különösen az I. félidő bátor és kreatív támadójátéka volt pozitív számunkra, bízunk benne, hogy a hibáinkat kijavítjuk és megerősödve vágunk neki a jövő heti bajnoki rajtnak

– foglalta össze a találkozót Tóth Zsolt, a csapat edzője.