U13-asaink győzelmi szériája folytatódott

U13-asaink győzelmi szériája folytatódott

Szűcs János együttese ötöt rúgott Sopronban.

SC Sopron U13 – Illés Akadémia U13 0–5 (0–1)
Illés Aka. U13.:
Őri – Kálócz, Tasnádi, Bolla, Kiss B. – Söptei, Nyári, Németh B. – Klement, Virág, Tóth E. Cserék: Bosits – Polgár, Szele. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerzők: Bolla (6.), Tóth E. (37.), Virág (55.), Polgár (56.), Klement (60., 11-esből)

A Kiemelt U13-as bajnokság Észak-nyugati csoportjának 9. fordulójában Sopronba szólította a sorsolás az Illés Akadémia csapatát. A mieink a találkozó elején megszerezték a vezetést, ám ezek után nem sikerült feltörni a soproni reteszt. A második félidőben aztán meg tudta duplázni az előnyt, a hajrában pedig biztossá tette győzelmét Szűcs János csapata.

Igazából egy jó erőt képviselő együttes ellen játszottunk. Többen – köztük én is – betegek voltunk a héten, zaklatott napokon vagyunk túl, szűk kerettel dolgozhattunk. Pozitív volt az első találatunk, amit egy szöglet után értünk el, ám ezt követően érthetetlen technikai hibákat követtünk el. A félidőben átbeszéltük a történteket, rendeztük a sorokat, ennek eredményeképpen a második játékrészben már úgy játszottunk, ahogy szeretném. Összességében elégedett vagyok, örülök, hogy néhány meghatározó játékos hiányában is így játszottunk – soha rosszabb meccsünk ne legyen

– összegezte a találkozót Szűcs János.