U13-as siker a JAZ GU-Süd ellen

U13-as siker a JAZ GU-Süd ellen

Egészen kiváló kezdéssel alapozta meg a győzelmét az Illés Akadémia U13-as csapata.

 

Illés Akadémia U13 – JAZ GU-Süd U13 4–2 (2–1)

Illés Aka. U13.: Bosits – Kelemen, Tasnádi, Molnár L., Kálócz – Söptei, Meskó, Tóth E., Hende – Nyári, Klement. Cserék: Őri – Kiss B., Szele, Németh B., Polgár. Vezetőedző: Szűcs János.

Gólszerzők: Nyári, Hende, Meskó (11-esből), Németh B.

A középkezdés utáni támadásból gólt szerzett a szombathelyi csapat, a 6. percben pedig már kettő volt közte. Ezek után azonban a mi kombinatív játékunk helyett az osztrákok párharcokra épülő stílusa érvényesült: 2–1-re és 3–2-re is feljött a stájer csapat, ám a meccs hajrája megint a miénk volt.

Az elmúlt hétvégén nagyon magasra tettük a mércét, amikor a Sturm Graz és Honvéd-MFA ellen is kiemelkedő teljesítményt nyújtottunk. Ma 16 másodperc elteltével már vezettünk is, aztán hamar újabb találatot szereztünk, ám a 10. perctől kezdve kevésbé tetszett, amit láttam. Feleslegesen mentünk bele az osztrákok brusztolós játékába, a letámadásukat ellen nem voltunk kreatívak ebben az időszakban – csapkodóvá vált a játék. Talán nem is voltunk igazán frissek, de pozitívum, hogy a vasárnapihoz képest kevésbé jó játékkal is győzni tudtunk a rendkívül kellemetlen stílusú gráci csapat ellen

– vélekedett a találkozóról Szűcs János, vezetőedző.