U11-eseinket a negyeddöntőben állították meg

U11-eseinket a negyeddöntőben állították meg

Biegner Dániel csapata az Austria Wien együttesétől kapott ki.

Tízperces mérkőzéseket játszottak az NSG-Steinfeld-Trophy 2022-es teremtornáján az U11-esek korosztályában. Az Illés Akadémia a B-csoportba került. Első mérkőzésünkön a TSV Hartberggel csaptunk össze és 1–1-gyel ért véget a találkozó. A Fussballschule Raffl ellen folytattuk a sort: a gráciakat 2–0-ra legyőztük. Ugyanilyen arányban aztán kikaptak a szombathelyiek a torna egyik favoritjának számító SK Rapid Wientől. Ekkor az eredmények alapján már eldőlt, hogy a negyeddöntőbe jutottunk, csak az volt a kérdés, hogy hányadik helyen. A negyedik meccs erről döntött: legalább három góllal kellett volna győznünk a bécsi Flyeralarm Admira ellen ahhoz, hogy a második pozícióban zárjunk. Ez azonban nem sikerült, a találkozón csak egy osztrák gól született, így a harmadik helyen fejeztük be a csoportküzdelmeket. Ezek alapján az A-jelű ötös másodikjával, az Austria Wiennel meccselhettünk az elődöntőbe jutásért. Itt a bécsi lilák 3–1-re győztek, így számunkra a legjobb 8 között ért véget a torna.

Biegner Dániel ma az alábbi kerettel dolgozott: Sóvári Dávid, Pálla Norbert – Szukics Alex, Babos Kolos, Varga Vince Lőrinc, Német Ádám, Pető-Takács Botond, Jáger Noel, Fazekas Bruno.

A héten egy kicsit megfogyatkoztunk, ennek ellenére nagyon örülök, hogy ilyen kiváló minőségű tornán vehettünk részt! Kifejezetten jól játszottunk, remek ellenfelek ellen, ez a mai napon azonban nem mindig párosult eredményességgel. Erős nemzetközi mezőny jött össze, így abszolút dicséret illeti a gyerekeket! A hozzáállással és a kezdeményezéssel nem volt gond – az első meccset leszámítva – így emelt fővel utazunk haza. A nyári munkakezdés óta ez volt a 22. eseményünk: ezek voltak azok az alkalmak, amikor a gyerekek a heti 4 edzés után megmutathatták, mit is tanultak. Teljes mértékben megérdemelt szünet vár a srácokra! Gratulálok a keret minden tagjának a félévi edzésmunkájához és fejlődéséhez

– tekintett vissza némelyest a magunk mögött hagyott időszakra is Biegner Dániel.