U10-eseink Veszprémben kezdték meg az évet

U10-eseink Veszprémben kezdték meg az évet

Abszolút elégedett lehet Hujber Gábor vezetőedző.

Baráth Olivér, Mándli Marcell, Pluska Witold, Majoros Márk, Kovács Levente, Magyar Zalán, Farkas Dominik, Giliczó Balázs, Horváth Levente, Tóth Zsombor, Komondi Noel összeállítású kerettel utazott Veszprémbe a Hujber Gábor által irányított Illés Akadémia U10. Ez volt az országos bajnokság Nyugat szekciójának első fordulója, ellenfeleink a Veszprémi FC USE, a Zalaegerszegi TE FC és a Király SE voltak.

Az első mérkőzésen fölényben futballoztunk, rengeteg helyzetet kialakítva sok gólt szerezve, szép akciókat kialakítva győztünk le a hazai Veszprém csapatát.

Másodjára egy egyénileg erős, fizikálisan kiemelkedő Zalaegerszeg ellen játszottunk egy parázs meccset, ezúttal a kékek jobban használta ki a helyzeteket.

A harmadik találkozón már eléggé fáradtan mozogtak a gyerekek, ám akaraterőből jelesre vizsgáztak! Még fáradtan is harcosak, kellően agresszívak voltak, a támadózónában kreatívok próbáltak lenni, ám sokszor rossz döntést hoztak, és a három rúgott gólt mellett sajnos ilyenkor már több helyzetet kihagytunk.

Elégedett vagyok a mai mérkőzéseken látottakkal! Háromszor 30 percet játszottunk. Mind fizikálisan, mind koncentrációban maximálisat nyújtottak a gyerekek. Védekezésben agresszív volt mindenki, támadásban pedig sokszor a szélén próbáltunk létszámelőnyös szituációkat kialakítani, ami nagyon tetszett. Felismerték a gyerekek, mikor kell lövőhelyzetben lőni, és mikor összjátékot kezdeményezni. Sajnos a szervezés miatt kisebb pályán kellett játszanunk, ami nem könnyítette meg a kreativitást. Összességében nagyon pozitív volt a három meccsünk, jó kezdése volt ez az őszi szezonnak

– tekintett vissza a nap történéseire Hujber Gábor vezetőedző.