Továbbra is hibátlan az Illés Akadémia U13

Továbbra is hibátlan az Illés Akadémia U13

Virág Ádám duplája három pontot ért.

CREDOBUS Mosonmagyaróvár U13 – Illés Akadémia U13 0–2 (0–1)
Illés Aka. U13: Németh B. – Kiss B., Bolla Á., Vámos, Molnár L. – Szele, Söptei, Hende – Tóth E., Klement, Virág. Cserék: Tóth M. – Kálócz, Nyári, Tasnádi. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerző: Virág (30., 0–1; 44., 0–2)

Ősszel a két gárda szombathelyi összecsapásán fölényes, 7–0-ás győzelmet aratott a Szűcs János és Varga Roland edzette U13-as együttesünk. Valószínűleg ebből a komoly vereségből tanulva álltak be masszívan védekezni a hazaiak. Ugyan jóval többet volt a labda a mieinknél, ám ez az első félidőben a kifejezetten szűk pályán helyzetekben nem igazán nyilvánult meg. Szerencsére a játékrész utolsó pillanataiban egy begyakorolt szögletvariáció végén Virág Ádám megszerezte a vezetést.

Az 1–0-ás vezetésünkről induló második félidőben semmit sem változott a koreográfia: a vendéglátók körömszakadtáig védekeztek, míg akadémistáink megpróbálták feltörni a reteszt. A 44. percben pedig ez össze is jött: Tóth Erik parádés cselek után ívelt Virág Ádám fejére, aki a hálóba bólintott, ezzel a találattal pedig be is állította a 2–0-ás végeredményt.

Úgy érzem, hogy megérdemelt győzelmet arattunk. A második félidő alapján ugyan lehetett volna ez fölényesebb is, de a srácok így is minden dicséretet megérdemelnek. Mind csapat, mind pedig egyéni szinten jól teljesítettek. Sokat birtokoltuk a labdát, türelmesen kivártuk az adódó lehetőségeket

– foglalta össze röviden a történéseket Szűcs János vezetőedző.