Továbbra is gólerősen futballoznak U13-asaink

Továbbra is gólerősen futballoznak U13-asaink

Szűcs János legénysége ezúttal Mosonmagyaróváron nyert 6–2-re.

CREDOBUS Mosonmagyaróvár U13 – Illés Akadémia U13 2–6 (0–2, 0–0, 2–2, 0–2)
Illés Aka. U13:
Hajba – Bock, Orbán, Székely, Szalma – Lakatos, Magadics, Módly – Szabó B. Cserék: Schepanski – Dörnyei, Molnár B., Reiber, Mihók, Angler B. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerzők:
Szabó B. (3., 0–1; 66., 2–5; 72., 2–6), Bock (0–2), Reiber (46., 0–3), Lakatos (54., 1–4)

Az első negyednek lényegében két gólunk adott keretet: a 3. percben Szabó Botond, míg a 17. minutumban Bock Bence vette be a hazaiak kapuját.

A második felvonásban is Szűcs János és Faggyas Milán tanítványai domináltak, ám ebben a periódusban csak helyzetekig jutottunk, újabb találatot nem sikerült elérnünk, így a térfélcserénél 2–0-ra vezettek akadémistáink.

A harmadik negyed elején Orbán Roland lövése Reiber Marcellen változtatott irányt és került a vendéglátók hálójába, így már 3–0 volt ide. Ezt követően egy indítás végén szépítettek az óváriak, ám nem sokáig örülhettek, ugyanis Lakatos Krisztián góljával visszaállította a háromgólos előnyünket. Az etap utolsó szava azonban a hazaiaké volt, így 4–2 lett az állás három felvonást követően.

Az utolsó 20 percre két Szabó Boti-gól maradt, ezeknek köszönhetően pedig végül 6–2-re nyertek a mieink.

Elég nehéz mérkőzés volt a pálya talajának köszönhetően. Persze ez mind a két gárdát zavarta. Ettől függetlenül teljesen elégedett vagyok a gyerekek teljesítményével. Támadásban ott folytattuk, ahol a Király SE ellen abbahagytuk. Kombinatívak, kreatívok voltunk. Talán picit többet kellett volna az oldalakat forgatni. A két bekapott gólnak természetesen nem örülök, jobban oda kell majd figyelnünk az indítások levédekezésére. Összességében azonban gratulálok a csapatnak az újabb magabiztos győzelemhez

– fogalmazott a mérkőzést követően Szűcs János vezetőedző.