További szigorítások az Illés Akadémia látogatását illetően

További szigorítások az Illés Akadémia látogatását illetően

Az Illés Akadémia egészségügyi protokollja tovább szigorodott.

A koronavírus-járvány újabb hulláma miatt további intézkedések kerültek bevezetésre az Illés Akadémia életében 2020. szeptember 28-tól:

  • a hozzánk érkező minden személy számára kötelező a testhőmérséklet mérése a beléptetési ponton
  • edzések esetén az akadémiánk területére csak az alkalmazottak, a sportolók és a stábtagok léphetnek be, és ők is csak a főbejáraton keresztül
  • a tréningek és sportfoglalkozások szülők, hozzátartozók és kísérők általi látogatása nem megengedett az Illés Akadémia területén

Felhívjuk növendékeink és szüleik figyelmét újfent, hogy bármilyen panasz (felső légúti hurut, orrfolyás, köhögés, mellkasi fájdalom, nehézlégzés, légszomj, hasmenés, szag- és ízérzészavar stb.) illetve 37,3°C-ot meghaladó testhőmérséklet esetén az Illés Akadémia területére a sportoló nem léphet, illetve a tünetek észlelésekor az akadémia területét mielőbb el kell hagyni, és a betegséget az egészségügyi stábnak azonnal jelenteni kötelező!

A korábban ismertetésre került és az Akadémia területén kifüggesztésre került higiénés rendszabályok (rendszeres kézfertőtlenítés, saját kulacs, maszk-, ill. zsebkendő-használat stb.) akadémiánk egész területén továbbra is mindenki számára kötelezően betartandók!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!