További sok sikert, Ármin!

További sok sikert, Ármin!

A 2004-es korosztályt képviselő Szijjártó Ármintól is elbúcsúzott Illés Béla, akadémiánk alapítóigazgatója.

Az Illés Akadémia vezetősége az U19-es korosztályunk utolsó hazai bajnoki mérkőzése előtt búcsúztatta a 2004-es korosztályunk tagjait. Horváth József, Kozári Norbert, Kovács Péter és Tama Gergő után ezúttal Szijjártó Ármin kapta meg emlékplakettjét. Az utánpótlás-válogatott labdarúgót Illés Béla köszöntötte, és kívánt neki sok sikert és sérülésmentes pályafutást.

Nagyon sokat tanultam az Illés Akadémián, ahol különösen sokat köszönhetek az edzőimnek. Szeretném kiemelni Rugovics Vendelt, akivel már Veszprémben is dolgozhattam együtt. Sajnos a sérülések nem kerültek el, így hálás vagyok az orvosi és rehabilitációs csoport minden tagjának is. Igaz barátságokra tettem szert Szombathelyen, akikkel sokat nevettünk együtt és értünk el szép eredményeket közösen. Élveztem az akadémián töltött időt, aminek köszönhetően profi szerződést is kaptam a Szombathelyi Haladástól. Emlékezetes marad az első bajnoki mérkőzésem Illés-mezben, hiszen Gyirmóton a hajrában beállva két gólt is szereztem. Ugyanígy felejthetetlen számomra az első Hali-meccs is, hiszen a Csákvár elleni debütálásom során gólpasszt adtam a Rohonci úton

– tekintett vissza az elmúlt időszakra Szijjártó Ármin, aki 2020 és 2023 között összesen 21 találkozón 5 gólt szerzett és tagja volt a 2021/2022-es bajnokságban harmadik helyet elérő U19-es csapatunknak.