Tornagyőztesként térhet haza az Illés Akadémia U11

Tornagyőztesként térhet haza az Illés Akadémia U11

Fóti tornán szerepeltek a zöld-fehérek.

Az Illés Akadémia U11 ötcsapatos tornán indult, ahol 2X20 perces mérkőzéseket játszottak a csapatok. A mieink mind a négy találkozójukat megnyerték! Az FC Budapest ellen 10–0-ra győztünk, aztán a jött a legszorosabb mérkőzés a felvidéki Komárnoval szemben (2–1). Az Újpest FC és a Szentlőrinci AC ellen egyaránt 3–0-ra nyertünk.

A gyerekek a pálya minőségét kizárva jól érezték magukat, és örömfocit mutattak be. A torna legjobb játékosának Németh Leventét választották a szervezők.

Takács Csaba a Sóvári Dávid, Torma Levente – Németh Levente, Szukics Alex, Novák Bence, Német Ádám, Babos Kolos, Varga Vince, Pető-Takács Botond, Fazekas Bruno, Rajtosics Marcell, Jáger Noel összetételű kerettel dolgozott együtt.

A mai napon az ellenfeleken kívül az elemekkel is meg kell küzdeniük a gyerekeknek. Futballról nem igazán lehetett beszélni a pálya talaja miatt. A srácok azonban felülemelkedtek mindezen, mindent megtettek azért, hogy a legjobbjukat nyújtsák. A labdakihozatalainkba néha hiba csúszott, azonban a védekezésünk rendben volt, hiszen a négy találkozó alatt mindössze egy gólt kaptunk. Sok párharcot kényszerítettünk ki, és a labdaszerzések után gyors átmenetek következtek: a helyzetek nagy részét pedig gólra is tudtuk váltani. Az elveink jól működtek. Rendkívül pozitív volt a gyerekek hozzáállása, gratulálok nekik a tornagyőzelemhez

– mondta Takács Csaba a tornát követően.