Tízet számolt ellenfelére az Illés Akadémia U12

Tízet számolt ellenfelére az Illés Akadémia U12

Akcióból és pontrúgások után is eredményesek voltak Tóth Zsolt tanítványai.

Gyirmót SE Győr U12 – Illés Akadémia U12 0–10 (0–1, 0–3, 0–2, 0–4)
Illés Aka. U12:
Pálla – Fazekas, Németh K., Szukics, Bajzek – Török, Babos, Károlyi – Varga V. L. Cserék: Giliczó, Őri, Német, Kalmár. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők: Varga V. L. (14., 0–1; 26., 0–2), Török (32., 0–3; 40., 0–4; 63., 0–7; 72., 0–10), Károlyi (48., 0–5; 68., 0–9), Kalmár (54., 0–6), Német (65., 0–8)

Az U12-eseknél is a bajnokság utolsó negyede kezdődött el, azaz negyedik alkalommal játszottunk a gyirmótiakkal. Eddig csak nekünk termett babér, a három meccsen 22 gólt rúgtunk egy ellenében.

Sok technikai hibával kezdtünk, míg velünk szemben a hazaiak szépen és kulturáltan adogattak, de veszélyt nem tudtak teremteni. Az első negyedóra végén egy labdaszerzés után Varga Vince Lőrinc talált be, 0–1.

Rendeztük sorainkat a II. negyedre: Kalmár Kornél középreadásáa után egy védővel a nyakán érkezett Varga Vince Lőrinc, és növelte kettőre az előnyünket, majd két akciógóllal el is döntöttük a lényegi kérdéseket. Előbb az eddig gólszerző Varga Vince Lőrinc, majd Fazekas Bruno volt a feladó, a címzett és végrehajtó pedig mindkétszer Török Balázs!

A szünet után hamar meglett az ötödik: Bajzek Benedek átadásából Károlyi Levente volt eredményes, majd Károlyi Levente szögletét Kalmár Kornél vágta be, 0–6.

Négy gólt hagytunk az utolsó felvonásra: Varga Vince Lőrinc passzára Török Balázs, míg Fazekas Bruno átadására Német Ádám érkezett. Ádi ezúton az assziszt-listára is feliratkozott, hiszen a kilencediket – amiből Károlyi Levente volt eredményes – ő készítette elő. A 72. percben Varga Vince Lőrinc lövése levágódott, a lesipuskás Török Balázs pedig beállította a 10–0-s Illés Akadémia-sikert.

Hasonlóan tudok értékelni, mint legutóbb: az első 20 perc a Rémálom az Elm utcában rövid kivonata volt számunkra. Az egyetlen pozitívum, hogy megszereztük a vezetést. Ezt követően rendeztük a sorokat, és végül fokozatosan felőröltük a kulturált hazai csapatot. Külön öröm, hogy pontrúgás után is betaláltunk és szép akciógólokat szereztünk. Mindent egybevéve büszke vagyok a srácokra. Gratulálok Török Balázsnak, aki 4 góllal oroszlánrészt vállalt a mai győzelemből

– mondta Tóth Zsolt.