A hatodik győzelem zsinórban

A hatodik győzelem zsinórban

Hat gólig jutott Sátori Barnabás együttese.

Gyirmót SE Győr U13 – Illés Akadémia U13 2–6 (0–1, 1–0, 0–3, 1–2)
Illés Aka. U13:
Kovács V. – Novák, Molnár B., Lajos, Majlinger – Mihók, Németh L., Lengyel – Bangó. Cserék: Tóth N., Boda, Baranyi. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők: Lengyel (19., 0–1), Novák (48., 1–2; 50., 1–3), Németh L. (51., 1–4), Mihók (63., 1–5; 73., 2–6)

Az utolsó kör kezdődött meg ma az U13-as bajnokság Észak-Nyugati csoportjában, azaz negyedjére találkoztunk a Gyirmót együttesével. Eddig 2 győzelem és 1 vereség volt a mérlegünk.

Már a mérkőzés kezdetétől igyekeztünk a hazaiakra erőltetni akaratunkat, a vezetést mégis csak a 19. percben tudtuk megszerezni. Majlinger Máté iramodott meg a bal szélen, jól húzott befelé, kísérlete kipattant a kapusról, amit Lengyel Ágoston lőtt a hálóba, 0–1. A második negyed elején váratlanul egyenlített a Gyirmót, az ikszet pedig a térfélcseréig meg is tudták őrizni.

A nagyszünetet követően aztán három perc alatt három gólt rúgtunk! A 48. percben Baranyi Borisz centerezését Novák Bence pofozta be. Nem sokkal később ugyanez volt a felállás: Baranyi Borisz volt a feladó, Novák Bence pedig a címzett, az eredmény újabb találat! Az 51. percben Lengyel Ágoston oldalszabadrúgását Németh Levente gyönyörű mozdulattal fejelte a hosszú sarokba, 1–4! Az utolsó felvonás kezdetében Németh Levente két védőjét is kicselezte, önzetlenül Mihók Martin elé tálalt, aki magabiztosan lőtt a kapuba, 1–5. Nem sokkal később egy kósza ellentámadás végén betaláltak a hazaiak, ám az utolsó szó a miénk volt: a 73. percben Mihók Martin tört be a jobb szélről, majd 12 méteres átlövése a jobb sarokba került, így 6–2-re nyertek a zöld-fehérek!

Jól kezdtünk és az első negyed végén meg is szereztük a vezetést. Váratlanul egyenlítettek aztán a gyirmótiak, amitől ők fel is javultak, mi pedig elbizonytalanodtunk. A szünetben átbeszéltük a dolgokat. A térfélcsere után ritmust váltottunk, jó tempóban játszottunk, három perc alatt három gólt rúgtunk, ami meg is nyugtatott bennünket. Beszorítottuk a hazaiakat és még két góllal eldöntöttük a meccset. Az utolsó két negyedben jól néztünk ki

– értékelt Sátori Barnabás vezetőedző.