Tizenhat edzőmeccs a heti programban

Tizenhat edzőmeccs a heti programban

Többek között muravidéki és erdélyi vendégek jönnek, Dunaszerdahelyre pedig utazni fogunk.

Horváth Rudolf és Horváth András U19-es csapata hat tréning mellett két edzőmeccset is játszik. Kedden 19.00 órakor a Vép VSE csapatát, míg szombaton 10-től az ETO U19-et fogadják.

Az U17-esek szombaton Újpestre buszoznak. Ezek mellett Kovács László és Nagy József öt edzést vezényel.

A Németh Richárd és Körhöcz György vezette U16-osok hétszer gyakorolnak a héten, valamint ők is rajta lesznek a szombati, Budapest IV. kerületébe tartó járaton.

Az U14-esek és az U15-ösök programjában is két-két találkozó szerepel. Kedden érkezik az NK Mura, míg szombaton az Újpest látogat Szombathelyre. Sátori Barnabás és Varga Roland, valamint Szűcs János is 4-4 edzést tart a fiúknak.

Az Illés Akadémia U12 és U13 is duplázni fog a héten. Szerdán Dunaszerdahelyre utazik mindkét korosztály, szombaton pedig Zalaegerszegre mennek. Mindkét csapat három-három alkalommal gyakorol a héten, a csütörtök lesz a szabadnapjuk.

Tebeli György U19-es leánycsapata öt edzés mellett két találkozót is játszik. Kedden este a Székelyudvarhely együttesével meccselnek, míg szombaton az ETO FC Győrt fogadják.

A Győrffy Mátyás és Ferencsik Evelin vezette U17-esek hétfőtől-csütörtökig hat tréningen vesznek részt, majd pénteken a Lurkó UFC U15-ösei ellen játszanak egyet.

Luki András és Kollár Panna korosztálya, az Illés Akadémia U15-ös leánycsapata ezen a héten ötször fog edzeni.

Frissítés (2021. augusztus 2., 17:30): az U14-es és az U15-ös csapataink NK Mura elleni találkozói elmaradnak. A mérkőzések helyett edzéseken vesznek részt korosztályaink.