Tizenhárom mérkőzés

Tizenhárom mérkőzés

Osztrák, szlovén és szlovák ellenfelekkel csapnak össze az Illés Akadémia korosztályai.

A hétfői edzés után kedden újabb külhoni kirándulás vár az U19-esekre. Az őrvidéki Szentkúton játszanak Horváth András tanítványai az SV Heiligenbrunn vendégeként. Szerdán duplán, csütörtökön egyszer jelentkeznek edzésre a srácok, majd pénteken a Vép VSE érkezik a Szarka Zoltán utcába.

Kovács László és Körhöcz György hét tréninget tart az U17-eseknek, szombaton pedig a Vas vármegyei I. osztályban szereplő Sárvár FC otthonában meccselnek.

A Csehországból hazatérő Illés Akadémia U16 hétfőre szabadnapot kap, majd a kedd délutáni edzenek, aztán szerdán Nagymartonban (Mattersburg) a Fussballakademie Burgenland ellen játszanak. Csütörtökön két, pénteken egy foglalkozást tart Németh Richárd és Varga Roland, szombaton pedig a Nafta Lendava fogadja majd Krone Niklasékat.

Hasonló a programja Szűcs János együttesének. Az Illés Akadémia U15 hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken egy-egy tréningre érkezik, míg szerdán ők is az őrvidéki Nagymartonban játszanak, szombaton pedig az NS Mura látja vendégül Angler Jákobékat.

A Felvidékről ezüstéremmel, remek hangulatban hazautazó Illés Akadémia U14 keddtől-péntekig minden délután edzésre jelentkezik, szombaton pedig ők is buszoznak a Mura-vidékre, ahol az NS Murával mérik össze erejüket.

Megkezdi a felkészülést ezen a héten a két legkisebb versenykorosztályunk is. Sátori Barnabás és Joó Bálint az U13-nak, míg Tóth Zsolt és Hujber Gábor az U12-nek tart hétfőtől-csütörtökig minden délután foglalkozást. Pénteken a fővárosba mennek a csapatok, ahol az Újpest FC vendégeként játszanak.

Tebeli György és Csikortás Dávid hét edzést tart a leány U19-es korosztályunknak, a két duplázós nap a kedd és a csütörtök lesz. Szombaton a pozsonyi Slovant fogadja a magyar bajnoki címvédő.

A leány U17-es csapatunk nyolc tréningre jelentkezik Faggyas Milánnál. Hétfőn és kedden két-két foglalkozás van a programban, szerdán pedig a ZNK Mura elleni idegenbeli találkozóval elkezdődnek számukra is a felkészülési találkozók sora.

A Ferencsik Evelein irányította U15-ös leányok – szerdai szabadnap mellett – hétfőn, kedden és csütörtökön kétszer-kétszer, pénteken pedig egyszer edzenek. Szombaton ők a Slovan ellen játsszák le első mérkőzésüket 2023 nyarán.