Tizenegy meccs a heti programban

Tizenegy meccs a heti programban

Szlovén, osztrák és szlovák ellenfeleink is lesznek.

A Horváth Rudolf és Horváth András irányította U19-es csapatunk hatot edz a héten, és kétszer is pályára lép: szerdán a Vép VSE érkezik, míg szombaton az ausztriai Szentkúton (Heiligenbrunn) játszanak Volter Patrikék.

Az U17-es együttes szintén hatszor tréningezik, és két meccset játszik. Szerdán a szlovéniai Lendvára utazik a Sátori Barnabás és Szűcs János vezette társaság, ahol a helyi U19-es csapattal meccselnek, míg szombaton a Zala megyei I. osztály második helyezettje, a Csács-Nemesapáti SE érkezik Szombathelyre.

Hétszer vezet edzést Kovács László és Nagy József az U16-os korosztályunknak, és szerdán ők is utaznak Szlovéniába és játszanak a lendvaiak U17-es csapatával.

Két-két nemzetközi meccs szerepel az U15-ös és az U14-es csapatunk étlapján. Kedden az NS Mura érkezik az Illés Akadémiára, míg szombaton Pozsonyban játszanak a Slovan ellen.

A legkisebb korosztályok: az U13-asok és az U12-esek is négyszer-négyszer edzenek és vasárnap Budapestre utaznak, ahol az Újpesttel mérik össze erejüket.