Tizenegy korosztály, tizenegy bajnoki meccs

Tizenegy korosztály, tizenegy bajnoki meccs

Nemzetközi felkészülési találkozó is vár két csapatunkra.

Az U19-es együttesünk hét edzésre számíthat, majd szombaton Felcsúton, a Puskás Akadémia vendégeként játszanak bajnokit Horváth Rudolf és Horváth András tanítványai.

Kovács László és Nagy József korosztálya szintén hét tréningen vesz részt. Szombaton a Honvéd-MFA otthonában került sor az U17-esek 3. fordulójára.

Az U16-osoknak Németh Richárd és Körhöcz György hét edzést tart, majd pénteken elutazik a társaság, mert szombaton a Debrecenben lépnek pályára.

Két találkozót is játszik az U15 és az U14. Sátori Barnabás és Varga Roland együttese – négy tréning mellett – szerdán a cseh 1. FC Slováckoval meccsel, míg szombaton Zalaegerszegen, már bajnokin lesz cél a három pont begyűjtése. Szűcs János ugyancsak négy edzést tart, szerdán ők is megmérkőznek a Slováckoval, majd szombaton Diósgyőrben szeretnék megszerezni első pontjaikat.

Négy edzést követően Nagy László U13-asai hazai környezetben játszanak a Tatabánya ellen. Hasonló a programja Tóth Zsolt U12-eseinek is – együtt fognak buszozni majd a bányászvárosba.

Faggyas Milán és Vargovics Zsolt korosztálya, az Illés Akadémia U11 három edzés mellett kedden a győri OkosFoci Műhely ellen lép pályára felkészülési találkozón.

Biegner Dániel és Somfalvi Péter az U10-nek, Hujber Gábor és Balogh Bence az U9-nek négy-négy, Pados József és Nagy Zoltán az U8-nak, míg Szabó Róbert és Csikortás Dávid az U7-nek három-három edzést tart ezen a héten.

A Tebeli György által irányított Illés Akadémia női U19 hét gyakorlást követően szombaton az MTK vendégeként lép majd pályára.

Az U17-eseknek öt edzés és egy videózás szerepel a programjukban. Győrffy Mátyás és Ferencsik Evelin együttese szombaton az MTK-t fogadja.

Hat edzés és szerdai szabadnap vár Luki András és Kollár Panna tanítványaira: az Illés Akadémia leány U15 szombaton hazai környezetben szintén az MTK-val játszik majd.

Megkezdődik a bajnokság a leány U14-esek számára is. Tóth Alexandra tanítványai három edzést követően pénteken 16 órakor az ETO FC Győrt látják vendégül.