Tizedik győzelmét aratta az Illés Akadémia U12-es csapata

Tizedik győzelmét aratta az Illés Akadémia U12-es csapata

A mieink hat találatán négyen osztoztak.

Üstökös FC Győr U12 – Illés Akadémia U12 1–6 (0–3)
Illés Aka. U12.: Szalai-Horváth – Mórocz, Hányi, Szántó – Vert, Hideg – Horváth V., Grádvohl, Horváth Á. Cserék: Hajba, Molnár B., Papp M., Moldován. Vezetőedző: Takács Csaba.
Gólszerzők: Grádvohl (5., 0–1; 48., 1–6), Moldován (29., 0–3; 44., 1–5), Horváth V. (21., 0–2), Papp M. (36., 1–4)

A szeptemberi 9–1-es győzelem után kizárólag a három bajnoki pont megszerzéséért utazott U12-es csapatunk az Üstökös FC otthonába. A szokásosnál szűkebb győri pálya azonban egyértelműen a védekezésre berendezkedő hazaiaknak kedvezett. Ennek ellenére már az 5. percben megszerezte Grádvohl Kristóf a vezetést, és ezt követően is Takács Csaba tanítványai diktálták a tempót. A szünetig Horváth Valentin és Moldován Levente is feliratkozott a gólszerzők közé, így a félidőben már három találattal jártak előrébb fiataljaink.

Térfélcserét követően sem változott a játék képe, azaz a mieink irányítottak, míg a vendéglátók kontrákból próbáltak meg veszélyeztetni. Végül teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést 6–1-re U12-es együttesünk. Ennek köszönhetően a gárda továbbra is a tabella közvetlen élmezőnyében állomásozik.

Elégedett vagyok az eredménnyel és a mutatott játékkal is. A góljainkat szép támadások végén szereztük, és a helyzeteinket is nagyjából jó százalékban használtuk ki. Csupán az átmenetekkel voltak gondjaink, azokon a jövőben javítanunk kell

– összegezte a látottakat Takács Csaba vezetőedző.