Szünet után remek játékkal fordítottunk

Szünet után remek játékkal fordítottunk

Hiába vezetett még az első félidőt követően 1–0-ra az Atlantisz csapata, mivel Edzőink a térfélcserét követően nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak és végül 3–1-re nyerték meg az összecsapást.

Rögtön egy rangadóval indította a városi kispályás labdarúgó bajnokság tavaszi szezonját az Illés Akadémia Edzők gárdája, ugyanis a pontvadászat 12. fordulójában a tabella második helyezettje, az Atlantisz Sé SE várt a mieinkre. Szerencsére a derbire kifejezetten erős kerettel állhattunk ki , ugyanis még az őszi idényt teljes egészében kihagyó Illés Béla is visszatért a csapatba. Viszont hiányzott a betegséggel bajlódó vezetőedzőnk, Kóbor László, de remélhetőleg a következő mérkőzésünkön már újra ő irányítja a társaságot.

A rendkívül fontos mérkőzés aztán a lehető legrosszabbul indult a számunkra, mivel az ellenfél már a 3. percben megszerezte a vezetést. Ezt követően szép lassan kezdték felvenni a ritmust Edzőink, ezt jelezte Havasi Marci és Tóth Miki egy-egy kemény lövése. Ezekből azonban nem jött össze az egyenlítés, ahogy a 18. percben a Varga Roland által kiharcolt büntetőből sem. Közben pedig Németh Gábornak is kellett néhány nagyot védenie ahhoz, hogy ne kerüljünk nagyobb hátrányba. A félidő utolsó pillanataiban aztán alaposan felforrósodott a hangulat, amit a játékvezető egy páros kiállítással igyekezett lehűteni.

Az 1–0-s séi vezetésről induló második játékrészt két hatalmas helyzetünk vezette be, ám ekkor még nem sikerült az egyenlítés. A 34. percben viszont már igen: Tóth Miki nagy erővel lőtte ki a kapu bal alsó sarkát, 1–1. Nem sokkal később pedig már nálunk volt az előny: Illés Béla szögletét követően Fazekas Norbi lőtt az Atlantisz hálójába. A 43. minutumban aztán ki is alakult a 3–1-s végeredmény, ugyanis Tóth Máté átadását Havasi Marci váltotta gólra. A teljes krónikához azonban még az is hozzátartozik, hogy az utolsó pillanatokban Gaca két akkorát védett, hogy még az ellenfél játékosai sem igen akartak hinni a szemüknek.

Győzelmünknek köszönhetően pontszámban beértük az Atlantisz csapatát, és már csak három egységnyivel vagyunk lemaradva az éllovas Don Pepito mögött. A mieink legközelebb hétfőn 18.20 órakor lépnek pályára a sereghajtó Interpapír FC ellenében.

Atlantisz Sé SE – Illés Akadémia Edzők 1–3 (1–0)
Gólszerzők: Tóth M., Fazekas N., Havasi M.