Szünet után már a gólok is jöttek

Szünet után már a gólok is jöttek

A második félidőben nyújtott jó játékának köszönhetően 2–0-ás győzelmet aratott a Puskás Akadémia vendégeként U14-es csapatunk. Szűcs János tanítványai így visszavágtak a szeptemberi hazai vereségért.

Puskás Akadémia FC U14 – Illés Akadémia U14 0–2 (0–0)
Illés Aka. U14.:
Tóth M. – Tasnádi, Kelemen, Bolla Á., Molnár L. (Nyári, 75.) – Hende (Markó, 51.), Söptei (Papp M., 61.), Meskó – Krone (Szele, 75.), Klement, Virág (Tóth E., 51.). Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerzők:
Papp M (64., 0–1), Meskó (72., 0–2)

Az első félidő főként mezőnyjátékkal telt. A csapatok rendesen gyűrték egymást, de a kapuk csak elvétve forogtak veszélyben. Söptei Bálint és Krone Niklas azonban így is megszerezhette volna a vezetést, de sajnos rossz megoldást választottak. A hazaiak csupán egyszer jártak közel a gólhoz, de akkor a távoli szabadrúgásuk a keresztlécről pattant ki.

Szünet után mintha kicserélték volna a csapatunkat. Rengeteg labdát szereztek a srácok a letámadásnak köszönhetően a támadóharmadban, ebből adódóan pedig már a ziccerek is jöttek rendesen. Ezek közül előbb Papp Máté, majd pedig Meskó Márk használt ki egyet-egyet, így végeredményben 2–0-ra nyertük meg az összecsapást, azaz méltó revansot vettünk a szeptemberi 2–1-s hazai fiaskóért.

Az első félidővel nem igazán voltam elégedett. Főként a letámadást hiányoltam. A szünetben aztán átbeszéltük a dolgokat, és azt követően nagyot javult a játékunk. Ebben pedig a pályára lépő cseréknek is komoly szerepük volt. Úgy érzem, hogy végül teljesen megérdemelten nyertünk. Akár nagyobb arányban is győzhettünk volna. Annak pedig külön örülök, hogy kapott gól nélkül tudtuk lehozni a meccset

– nyilatkozta a mérkőzésről Szűcs János vezetőedző.