Szünet után indult be a gólgyártás

Szünet után indult be a gólgyártás

Félidőben még 0–0-s döntetlenre állt Nagy László legénysége a Lurkó U14-es gárdája ellen, a második játékrészben azonban szinte futószalagon jöttek a találataink és a végén 6–1-re nyert U13-as együttesünk.

Illés Akadémia U13 – Lurkó UFC U14 6–1 (0–0)
Illés Aka. U13.:
Szalai-Horváth – Laczó, Szakály, Hányi, Axnix – Tóth D., Bosnyák Botond, Gurzó – Horváth Á., Moldován, Grádvohl. Cserék: Répcei – Hideg, Angler, Bosnyák Bence, Marian, Szántó. Vezetőedző: Nagy László.
Gólszerzők:
Szántó (50., 1–1), Bosnyák Botond (58., 2–1), Grádvohl (60., 3–1; 62., 4–1), Marian (67., 5–1), Hideg (75., 6–1)

A jövőre való tekintettel nagypályán, 10+1-es felállásban játszotta le 2×40 perces edzőmérkőzését U13-as csapatunk. A meccset Horváth Ármin ziccere vezette be, de sajnos kimaradt a helyzet. Nem sokkal később Axnix Zalán remek passza után Moldován Levente lőtte telibe a kapufát. Ezt követően viszont az ellenfél is picit feljebb merészkedett, ez azonban gólszerzési lehetőségeket nem igen hozott magával. A félidő hajrájában aztán megint a mieink periódusa következett, de Grádvohl Kristóf, Bosnyák Botond és Moldován Levi sem tudta bevenni a Lurkó kapuját.

A 0–0-s állásról induló második félidő nagy meglepetésre egy Lurkó-találattal indult, de sokáig nem kellett bánkódnunk, mivel Szántó Nimród szinte postafordultával válaszolt is. A folytatásban aztán szép lassan fáradni kezdett az ellenfél és ennek köszönhetően a gólgyártás is alaposan beindult. Bosnyák Botond szerezte meg számunkra a vezetést az 58. percben, Grádvohl Kristóf első találatát követően pedig már 3–1 volt ide. A hajrában aztán előbb Grádvohl Kristóf lőtt egy kipattanó lasztit a hálóba, ezt követően Marian Raul zárt le góllal egy szép akciót, végül pedig Hideg Botond lőtt a kapuba egy parádés kontra végén. Így végül 6–1-re nyerte meg U13-as csapatunk a Lurkó UFC U14-esei elleni edzőmeccset.

Úgy érzem, hogy az egész mérkőzésen jól teljesítettünk. Az első félidőben viszont a gól hiányzott a játékunkból, bár a helyzeteink megvoltak. Szünet után elkezdett az ellenfél fáradni, mi pedig kifejezetten jól játszottunk. Nekem egy remek kontránk tetszett a legjobban, ami a 16-osunktól indult és góllal zárult. Köszönjük a Lurkónak a mérkőzést. Hasznos edzőmeccset tudtunk velük játszani

– összegezte a találkozó tapasztalatait Nagy László vezetőedző.